TikTok'ta ceza almaktan kurtardığı kişileri paylaşan Avukat Abdi Yaşar kimdir? - Haber Jet

TikTok’ta ceza almaktan kurtardığı kişileri paylaşan Avukat Abdi Yaşar kimdir?

İzmir'de ceza hukuku alanında avukatlık yapan ve "Kasten adam öldürme" gibi suçlardan ceza almaktan kurtardığı kişileri sosyal medya hesabından paylaşan Avukat Abdi Yaşar, gönderileri ile gündem oldu. Sosyal medyadan kullanıcılar, avukatın gönderilerini eleştirerek tepki gösterdi.

İzmir’de bir avukatlık bürosunun kurucuları arasında yer alan Avukat (Av.) Abdi Yaşar’ın paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

“Kasten adam öldürme 3 serbest”, “Öldürmeye teşebbüs tahliye”, “Hayati Tehlike geçirecek şekilde yaralama Tahliye” gibi paylaşımlar yapan Abdi Yaşar’a sosyal medyada kullanıcılar tepki gösterdi.

X (eski adıyla Twitter) platformundan kullanıcılar “Geleceğin Ersan Şen’i”, “Marifet gibi paylaşıyor birde” gibi eleştiriler yaptı.

Bazı kullanıcılar ise “Adamın işi o ve iyi yapıyormuş demek ki. Yapacak bir şey yok karşının avukatı iyi olsaymış” şeklinde yorumlar ile avukata destek oldu.

avukat abdi yaşar kimdir

Avukatın tepki çeken gönderileri ise şunlar:

tiktokta ceza almaktan kurtardığı kişileri paylaşan avukat kim

AVUKAT ABDİ YAŞAR KİMDİR?

Av. Abdi Yaşar, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden kasten öldürme suçuna ilişkin bitirme tezi ile mezun oldu.

Stajını göçmen kaçakçılığı suçu üzerine yazdığı tez ile tamamladı.

2015 yılında Av. Nezan Akın ve Av. Rozalin Erdede ile birlikte ortaklık yaparak İzmir’de Yaşar Hukuk Bürosu’nu kurdu.

Kurduğu hukuk bürosu ceza hukuku, miras hukuku, vergi hukuku, ticaret hukuku, aile hukuku, iş hukuku, idare hukuku ve KVKK hukuku alanlarında hizmet veriyor.

Av. Abdi Yaşar ise hukuk bürosu bünyesinde suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu, hayata karşı suçlar, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaret suçu olmak üzere ceza hukuku alanlarında hizmet veriyor.

TrendGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir