Nijerya Kralı'nın oğlu ile evlenen Türk kızı, evinin videosunu paylaştı! Saray bekleyenler şoke oldu - Haber Jet

Nijerya Kralı’nın oğlu ile evlenen Türk kızı, evinin videosunu paylaştı! Saray bekleyenler şoke oldu

Nijerya Kralı'nın oğlu ile evlenen Türk kızı Cansu Sancaktar, kayınvalidesi ve vefat eden kayınpederinin yaşadığı evi gezdiği videoyu sosyal medyada paylaştı. Video kısa sürede viral olurken, Sancaktar’ın takipçileri videoya esprili yorumlar yağdırdı.

Nijerya Kralı’nın oğlu ile evlenen Cansu Sancaktar, sosyal medyada paylaştığı yeni videosuyla gündem oldu. Genç kadın, kayınvalidesi ve kayınpederinin yaşadığı evi tanıttığı videosunda, kapı ardında bekleyenlerin saray hayallerini yıktı.

NİJERYA KRALININ OĞLUYLA EVLENEN TÜRK KIZI KİM?

Cansu Sancaktar isimli sosyal medya kullanıcısı, Nijerya’ya gelin gittikten sonra yaşantısıyla ilgili sık sık paylaşımlar yaparak takipçilerinin ilgisini çekiyor.

Nijerya Kralı'nın oğlu kimdir?

Sancaktar, geçtiğimiz günlerde kayınvalidesi ve kayınpederinin yaşadığı evi gezdiği bir videoyu Instagram hesabından paylaştı. Videoda, geniş bir bahçeye açılan heybetli kapının ardında iki ayrı daire olduğu ve bu dairelerde ölen kralın eşlerinin yaşadığı görülüyor. Videonun başında ihtişamlı bir kapının gösterilmesi ve Kral’ın yaşadığı ev olması nedeniyle saray turu videosu izlemeyi bekleyenler şoke oldu.

Nijerya Kralı'nın oğlu ile evlenen Türk kızı

Kayınpederinin 7 yıl önce vefat ettiğini ve iki eşinin bu evde ayrı dairelerde oturduğunu belirten Sancaktar, eşinin ailesiyle çok iyi anlaştığını ve burada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ediyor. Sancaktar’ın videosu kısa sürede viral hale gelirken, sosyal medya kullanıcıları durumu esprili bir dille yorumladı.

Nijerya Kralı kim?

NİJERYA KRALI KİM, GERÇEKTEN KRAL MI?

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Kral olsan da, toz toprak içindesin.” yorumunu yaparken, başka bir kullanıcı ise “Kral derken çöpçüler kralı galiba” şeklinde espri yaptı.

Nijerya Kralı'nın oğlu ile evlenen Türk kızının videosu

Yine bir kullanıcı ise, “Krala bak plastik sandalyede oturuyor” diyerek kendince durumu yorumladı.

İşte paylaşımın ardından yapılan yorumlar:

Nijerya Kralı'nın oğlu kim?

Nijerya Kralı'nın oğlu kim?

Nijerya Kralı'nın oğlu kim?

Nijerya Kralı'nın oğlu kim?

Nijerya Kralı'nın oğlu kim?

Trend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir