Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan İsmail Yüksek, EURO 2024'e yetişemeyebilir - Haber Jet

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan İsmail Yüksek, EURO 2024’e yetişemeyebilir

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Fenerbahçeli milli futbolcumuz İsmail Yüksek’in yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı açıklanmıştı. Fenerbahçe’nin kalan maçlarında forma giyemeyecek olan İsmail’in EURO 2024’e yetişmesi de zor gözüküyor. Ancak ünlü doktor Andreja Milutinovic’in tedavisi ile yetişmesi de mümkün.

Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, Beşiktaş derbisinin 17. dakikasında sakatlandı ve devam edemedi. Sezonu kapattığı açıklanan İsmail’in EURO 2024’e yetişip yetişemeyeceği merak konusu oldu.

İSMAİL YÜKSEK SEZONU KAPATTI MI?

Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde sakatlanan İsmail Yüksek’in MR görüntülemesinde ayak bileği bağında kopma tespit edildiği ve tedavisine başlandığı açıklandı.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada “Beşiktaş ile oynadığımız derbi maçta ayak bileği burkulması geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz İsmail Yüksek’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu ayak bileği bağında kopma tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanmıştır.” denildi.

İsmail Yüksek’in yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapattığı öğrenildi.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan İsmail Yüksek, EURO 2024'e yetişemeyebilir 1

Peki İsmail Yüksek nasıl sakatlandı?

Beşiktaş maçına 11’de başlayan İsmail Yüksek, maçın 15. dakikasında sakatlık yaşadı. Taç çizgisinde verdiği pas sonrası yerde kalan Yüksek, iki dakika sonra orta sahada kendini yere bıraktı. Hakem Volkan Bayarslan, sağlık ekibini sahaya davet ederken İsmail Yüksek sedyeyle kenara geldi.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan İsmail Yüksek, EURO 2024'e yetişemeyebilir 2

İSMAİL YÜKSEK EUR0 2024’E YETİŞECEK Mİ?

İsmail Yüksek’in EURO 2024’e yetişip yetişemeyeceği belirsizliğini koruyor.

14 Haziran’da başlayacak olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na İsmail Yüksek’in yaşadığı sakatlık nedeniyle yetişemeyeceği tahmin ediliyordu. Ancak Neymar, Buffon, Vidic ve Modric gibi dünya yıldızlarını iyileştiren ünlü doktor Andreja Milutinovic’in İsmail Yüksek’i tedavi edecek olması tahminleri değiştirdi.

Tedavisi için Sırbistan’a giden İsmail Yüksek, 10 gün boyunca ünlü doktor Andreja Milutinovic tarafından tedavi edilecek.

İsmail Yüksek’in tahmin edilen süreden daha kısa bir sürede sahalara döneceği ve EURO 2024’te forma giyebileceği tahmin ediliyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir