West Ham teknik direktörü David Moyes görevinden ayrılacağını açıkladı - Haber Jet

West Ham teknik direktörü David Moyes görevinden ayrılacağını açıkladı

West Ham United, teknik direktör David Moyes'in sezon sonunda görevinden ayrılacağını duyurdu. Kulüp Başkanı David Sullivan, Moyes'in özverili çalışmaları için teşekkür ederek, ona saygılarını sunma fırsatı bulduklarını belirtti. Detaylar şu şekilde...

Premier Lig’de mücadele eden West Ham United, teknik direktör David Moyes’in sezon sonunda görevinden ayrılacağını duyurdu. Kulüp Başkanı David Sullivan, Moyes’e yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, bu kararın taraftarlar tarafından hak ettiği şekilde karşılanması için açıklamayı şimdiden yapma gereği duyduklarını belirtti. Moyes’in son maçına yönelik bir veda planlandığı, Luton Town ile oynanacak olan sezonun son iç saha maçında Moyes’e minnettarlıklarını göstereceklerini ifade etti.

West Ham teknik direktörü David Moyes görevinden ayrılacağını açıkladı 2

WEST HAM YOLA KİMİNLE DEVAM EDECEK?

West Ham United’da Aralık 2019’da göreve başlayan Moyes, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde takımını şampiyonluğa taşımıştı. Ancak, Moyes’in ayrılmasıyla birlikte West Ham United yönetimi, takımın başına İspanyol teknik adam Julen Lopetegui’nin getirilmesinin beklendiğini açıkladı.

West Ham teknik direktörü David Moyes görevinden ayrılacağını açıkladı 3David Moyes’in West Ham’deki görev süresi boyunca takımın performansında gösterdiği katkı ve başarılar, onun kulübe bıraktığı önemli bir miras olarak kaydedildi. Moyes’in ayrılığı, West Ham taraftarları arasında duygusal bir veda havası oluştururken, yeni teknik direktörün kulübün geleceği için ne gibi değişiklikler getireceği ise merakla bekleniyor.

Son DakikaÖne Çıkan HaberlerSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir