Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanallar belli oldu - Haber Jet

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanallar belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maçı canlı yayın ile ekranlara gelecek. Galatasaray Fenerbahçe maçı Türkiye'de şifreli olarak Bein Sports 1 kanalından izlenebilecek. Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz olarak izlemek isteyenler için dünyada maçı şifresiz veren kanalların listesini derledik.

Bu hafta sonu oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisinde Fenerbahçe ya tamam ya devam diyecek. Dev derbi dünyada bazı yabancı kanallardan canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Galatasaray – Fenerbahçe maçı sadece Türkiye’den değil birçok ülkeden canlı olarak takip edilecek. Icardi, Dzeko, Ziyech, Tadic gibi yıldız futbolcuların forma giyeceği Galatasaray – Fenerbahçe maçına ilgi yüksek seviyede.

Türkiye’de Galatasaray – Fenerbahçe derbisini yayınlayan tek kanal Bein Sports 1 olacak. Bein Sports’tan yayınlanacak mücadele şifreli olarak ekranlara gelecek. Maçı şifresiz olarak izlemek isteyenlerin Bein Sports kullanıcı olması gerekiyor.

Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz nereden izlenir?

Galatasaray – Fenerbahçe maçını eğer Türkiye’den izliyorsanız sadece Bein Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz. Bein Sports’tan da az önce bahsettiğimiz gibi üyelik oluşturarak şifresiz olarak maçı seyredebilirsiniz.

Eğer yurt dışında yaşıyorsanız Galatasaray – Fenerbahçe derbisini şu kanallardan izleyebilirsiniz:

beIN SPORTS 1, beIN Sports France 2 / HD beIN Sports MENA HD 8, beIN SPORTS 2, A Sport beIN Sports France 2 / HD, 1TV (georgia) / 5 SPORT HD AzTV (azerbaijan) beIN Sports España / HD beIN Sports MENA HD 1 beIN Sports MENA HD 11 beIN Sports MENA HD 17 BT Sport 2 / HD bTV Action / HD Canal France / HD Canal Poland / Bein Sports France 2, Bein Sports max 4 hd, SportKlub 3 Crotia, SportKlub 3 Serbia, SportKlub 3 Slovenia.

GS FB maçını şifresiz veren yabancı kanallar

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI KAÇ ÜLKEDE YAYINLANIYOR?

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 100’den fazla ülkede canlı olarak yayınlanacak.

Dünya çapında beş kıtada canlı olarak yayınlanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe maçı, Digiturk’ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak.

Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi ülkelerde yayınlanıyor?

GALATASARAY – FENERBAHÇE MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Trendyol Süper Lig yayın hakları Türkiye’de Bein’e aittir. Bein Sports kanalları harici Süper Lig maçları hiçbir kanal veya platformda yayınlanmamaktadır.

Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının tesislerden ayrılışından soyunma odasından görüntülere ve santraya kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarında tutulurken, dev mücadelede ise 24 stadyum kamerası ile sporseverler, müsabakanın her anını doyasıya izleyecek.

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar

GALATASARAY – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray – Fenerbahçe maçı 19 Mayıs 2024 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak. 19.00’da başlayacak olan Galatasaray – Fenerbahçe maçının 21.50’de sona ereceği tahmin ediliyor.

GS FB maçı şifresiz nereden izlenir?

GALATASARAY – FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ KİM?

Galatasaray – Fenerbahçe maçı hakemi Arda Kardeşler oldu. Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ile Süleyman Özay yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olarak açıklandı.

Galatasaray Fenerbahçe maçı hakemi kim?

GALATASARAY – FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın muhtemel ilk 11’leri şu şekildedir:

Galatasaray’ın muhtemel 11’i: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Hakim Ziyech, Mauro Icardi

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i: Livakovic, Osayi Samuel, Djiku, Çağlar Söyüncü, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Michy Batshuayi

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir