Ziraat Bankası’ndan gençlere müjde! Bankkart Genç kartı olanlara Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti için avantajlar sağlanacak - Haber Jet

Ziraat Bankası’ndan gençlere müjde! Bankkart Genç kartı olanlara Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti için avantajlar sağlanacak

Ziraat Bankası gençlere yönelik önemli bir kampanya başlattı! Bankkart Genç kartı sahipleri Mayıs ayı boyunca müze, sinema, tiyatro ve konser biletlerini indirimle alabilecek. Bu kampanya kapsamında gençler 190 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanma fırsatı elde edebilecekler.

Ziraat Bankası genç müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bankkart Genç kartı sahipleri Mayıs 2024 boyunca müze, sinema, tiyatro ve konser bileti alımlarında %19 indirim ve toplamda 190 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanma fırsatına sahip olabilecek.

Ziraat Bankası’ndan Gençlere Müjde! Bankkart Genç Kartı Olanlara Müze, Sinema, Tiyatro Ve Konser Bileti Için Avantajlar SağlanacakGençlere özel yapılan bu kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Katılmak isteyen gençler Bankkart Mobil uygulaması veya Bank Kart’ın web sitesi üzerinden kampanyaya katılabiliyorlar.

Tüm bunlara ek olarak Bankkart Genç kartıyla yapılan alışverişlerde indirim ve Bankkart Lira kazanımı da sağlanacağı belirtilmiş.

Ziraat Bankası’ndan Gençlere Müjde! Bankkart Genç Kartı Olanlara Müze, Sinema, Tiyatro Ve Konser Bileti Için Avantajlar SağlanacakFakat bu kampanya Bankkart, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleriyle yapılan işlemleri kapsamıyor.

Ayrıca belirtilene göre karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanımı işlemleri de kampanya dahilinde değil.

Ziraat Bankası’ndan Gençlere Müjde! Bankkart Genç Kartı Olanlara Müze, Sinema, Tiyatro Ve Konser Bileti Için Avantajlar SağlanacakZiraat Bankası’nın bu özel kampanyasıyla gençler kültür ve sanat etkinliklerine daha kolay ve uygun fiyata rahatlıkla erişim sağlayabilecekler.

GündemÖne Çıkan HaberlerYaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir