Fenerbahçe'de Batshuayi'nin sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor! Sezon sonu bedavaya ayrılabilir - Haber Jet

Fenerbahçe’de Batshuayi’nin sözleşmesi 30 Haziran’da bitiyor! Sezon sonu bedavaya ayrılabilir

Fenerbahçe'de üst üste puan kayıpları şampiyonluğu zora soktu. Sezonu kupasız tamamlaması olasılığı oldukça yükselen Fenerbahçe, bu sezon çıktığı maçlarda 26 gole katkı veren forvet oyuncusu Batshuayi'yi bonservissiz elinden kaçırmak üzere. Peki, Batshuayi'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor? İşte Batshuayi ile ilgili transfer iddiası...

Bu sezon genellikle maça sonradan girerek attığı gollerle takımı ipten alan Fenerbahçe’nin santrafor oyuncusu Michy Batshuayi, yuvadan uçmak üzere. Üstelik Fenerbahçe oyuncuyu bonservissiz başka bir takıma kaptırabilir.

BATSHUAYİ’NİN SÖZLEŞMESİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Michy Batshuayi’nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona eriyor. Batshuayi, 30 Haziran’dan sonra serbest kalacak ve istediği takım ile sözleşme imzalayabilecek.

BATSHUAYİ FENERBAHÇE’DEN AYRILACAK MI?

Michy Batshuayi’nin İngiltere’nin Leeds United takımıyla anlaştığı iddia edildi.

Sezon sonu bonservisi elinde olacak olan Batshuayi’nin takımdan ayrılacağı tahmin ediliyor.

İddia İngiltere basınında yer aldı. Attığı kritik gollerle Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışından kopmamasını sağlayan Batshuayi, yazı transfer döneminde Leeds United’a gidebilir.

Batshuayi'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor?

BATSHUAYİ BU SEZON KAÇ ATTI?

Belçikalı oyuncu bu sezon Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda 41 maça çıktı. Batshuayi bu maçlarda 1.704 dakika süre buldu. 30 yaşındaki santrafor bu maçlarda 23 gol, 3 asist kaydetti. Toplamda 26 gole katkı verdi.

Batshuayi'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Spor

Fenerbahçe’de Batshuayi’nin sözleşmesi 30 Haziran’da bitiyor! Sezon sonu bedavaya ayrılabilir” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Mert Mert

    Kaç kurtar kendini batman, bu takım adam olmaz

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir