Fenerbahçe'de başkanlık seçimi 30-31 Mayıs tarihlerinde yapılacak! İki başkan adayı var - Haber Jet

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi 30-31 Mayıs tarihlerinde yapılacak! İki başkan adayı var

Fenerbahçe’nin merakla beklenen başkanlık seçiminin de yapılacağı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın tarihi belli oldu. Başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağının belli olması ile birlikte taraftarlar gün saymaya başladı. Peki, Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? İşte tarihler…

Fenerbahçe’de Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı için tarih belli oldu. Eğer ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı için de tarih belirlendi.

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN? TARİH BELLİ Mİ?

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi yeterli çoğunluk sağlanırsa 30-31 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Eğer yeterli çoğunluk sağlanamazsa, Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı 8-9 Haziran’da yapılacak.

Fenerbahçe’den yaklaşan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgili açıklama şu şekildedir:

Sayın Üyemiz, Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere, 30 – 31 Mayıs 2024 tarihlerinde, saat 10.00’da, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Kadıköy, İstanbul adresinde yapılacaktır.

İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Genel Kurul, 8 – 9 Haziran 2024 tarihlerinde aynı yer ve saatte, aynı gündem ile çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

Genel kurula katılma hakkı olan üye tam sayısı 46.410’dur.

Tüzüğümüzün 28. Maddesinin ikinci ve üçüncü fıkraları uyarınca Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri ile Diğer Kurullar için adaylık başvuruları 23 Mayıs 2024, saat 18.00’e dek yapılabilecektir.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu

İKİ ADAY VAR

Fenerbahçe’nin 30-31 Mayıs tarihlerinde yapılacak başkanlık seçiminde 2 aday yarışacak. Şu ana kadar adaylık için başvuran adaylardan birisi mevcut Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç olurken, diğer aday ise eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım oldu.

SporSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir