26 Mayıs Pazar günü netleşecek! Kim düşecek, kim nasıl şampiyon olur? Lig'de 38. hafta programı, olasılıklar ve istatistikler... - Haber Jet

26 Mayıs Pazar günü netleşecek! Kim düşecek, kim nasıl şampiyon olur? Lig’de 38. hafta programı, olasılıklar ve istatistikler…

Galatasaray, şampiyonluk hedefiyle çıktığı derbide Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Gözler ise son hafta maçlarına çevrildi. İki şampiyon adayı Fenerbahçe ve Galatasaray son maçlarına aynı gün ve saatte çıkacak. Şampiyon 90 dakika sonunda belli olacak. Öte yandan küme düşmesi garanti olan iki takımda belli oldu. Süper Lig'de 38. hafta programı, olasılıklar ve istatistikleri derledik.

Merakla beklenen derbi geride kaldı. Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Zirvede hesaplar artık sil baştan.

Galatasaray, şampiyonluk hedefiyle çıktığı derbide Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup oldu. Galatasaray Süper Lig’de 24 maç sonra yenilmiş oldu ve 17 maçlık serisi sonlandı.

Astrolog Meral Güven Kehanetinin Arkasında! Fenerbahçe Için ‘kartlarım ısrar Ediyor’ Demişti… Şampiyon Kim Olacak?

Fenerbahçe derbiyi kazandı, puan farkı 3’e indi.

26 Mayıs Pazar Günü Netleşecek! Kim Düşecek, Kim şampiyon Olacak? Süper Lig’de 38. Hafta Programı, Olasılıklar Ve Istatistikler…

Şampiyonluk düğümü son hafta çözülecek.

SÜPER LİG’DE 38. HAFTA PROGRAMI AÇIKLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’in 38. haftasında oynanacak maçların programını duyurdu.

26 Mayıs Pazar Günü Netleşecek! Kim Düşecek, Kim şampiyon Olacak? Süper Lig’de 38. Hafta Programı, Olasılıklar Ve Istatistikler…

Son hafta takvime göre şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ve Fenerbahçe aynı gün 26 Mayıs Pazar günü sahaya çıkacak.

26 Mayıs Pazar Günü Netleşecek! Kim Düşecek, Kim şampiyon Olacak? Süper Lig’de 38. Hafta Programı, Olasılıklar Ve Istatistikler…

Galatasaray 38. haftada deplasmanda Konyaspor ile oynayacak. Fenerbahçe ise sahasında ligden düşmesi kesinleşen İstanbulspor’u konuk edecek.

SÜPER LİGE VEDA EDECEK TAKIMLAR NETLEŞİYOR

Süper Lig’in 37. haftasıyla beraber küme düşen 2. takım belli oldu.

Gaziantep’e deplasmanda 3-1 mağlup olan Fatih Karagümrük, İstanbulspor’un ardından küme düşen ikinci takım oldu.

Mondihome Kayserispor ve Yılport Samsunspor’un ise ligde kalması kesinleşti.

Siltaş Yapı Pendikspor ise MKE Ankaragücü ile 0-0’lık skorla berabere kaldı ve kümede kalma ihtimalini mucizelere bıraktı.

KONYA’NIN DURUMU KRİTİK

Süper Lig’in 37.haftasında Konyaspor, deplasmanda Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.

Yeşil-beyazlı ekip son maçını ligin lideri Galatasaray ile oynayacak. Konyaspor’un küme düşmesi için iki ihtimal bulunuyor.

Konyaspor 41 puanla 15.sırada yer alıyor. Küme düşmeye yakın olan rakipleri ise  Gaziantep FK 41 puanla 14.,  Ankaragücü 40 puanla 16.,  Hatayspor ise 38 puanla 17.sırada bulunuy0r.

Konyaspor, Galatasaray’a yenilir ve rakipleri Gaziantep FK, Hatayspor, Ankaragücü karşılarındaki rakipleri yenerse Konyaspor küme düşecek.

Konyaspor yine Galatasaray’a mağlup olup Hatay ve Ankaragücü galibiyetinin yanı sıra Gaziantep FK rakibiyle berabere kalırsa  yine küme düşecek.

TRABZONSPOR 3. OLDU

Süper Lig’de üçüncülük yarışı da belli oldu.

Başakşehir ile çekişen Trabzonspor, ligi 3, sırada bitirmeyi garantiledi.

26 Mayıs Pazar Günü Netleşecek! Kim Düşecek, Kim Nasıl şampiyon Olacak? Lig’de 38. Hafta Programı, Olasılıklar Ve Istatistikler…

ŞAMPİYON KİM OLACAK FB Mİ GS Mİ?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasındaki derbide Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek şampiyonluk umutlarını son haftaya bıraktı.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki puan farkı 1 maç kala 3’e indi.

Galatasaray, son maçta konuk olacağı Konyaspor maçından puanla ayrılırsa şampiyon olacak. Galatasaray’a 1 puan bile yeterli olacak.

26 Mayıs Pazar Günü Netleşecek! Kim Düşecek, Kim Nasıl şampiyon Olacak? Lig’de 38. Hafta Programı, Olasılıklar Ve Istatistikler…

Fenerbahçe ise şampiyon olmak için İstanbulspor’u yenerek Galatasaray’ın mağlup olmasını ümit edecek.

İki takım da rakipleriyle 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. 90 dakika sonra şampiyon takım netleşmiş olacak.

SporGündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir