Doğukan Güngör’ün sevgilisi Aleyna Yalçın kimdir? - Haber Jet

Doğukan Güngör’ün sevgilisi Aleyna Yalçın kimdir?

Kızılcık Şerbeti dizisinin Fatih’i ünlü oyuncu Doğukan Güngör yeni sevgilisi ile kameralara yakalandı. Sarmaş dolaşken kameraları bir anda karşısında gören çift paniğe kapıldı. Ünlü oyununun sevgilisinin de tanınmış bir dansçı olduğu ortaya çıktı. Doğukan Güngör'ün sevgilisi Aleyna Yalçın kimdir, kaç yaşında soruları ile gündeme geldi.

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Fatih karakterini canlandıran Doğukan Güngör’ün adı bir süredir dizideki partneri Sıla Türkoğlu ile anılıyordu.

Ünlü oyuncu Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu arasında ilişki olduğu iddiaları ortaya atılmışken sürpriz bir gelişme yaşandı.

27 yaşındaki oyuncu Güngör, kız arkadaşı Aleyna Yalçın ile  yakalandı. Sevgilisiyle sarmaş dolaş haldeyken magazin basını tarafından görüntülenen oyuncu panik oldu ve “Bunu yayınlamayalım, nolur” diyerek başka bir röportaj verip yayınlanması talebinde bulundu.

Doğukan Güngör’ün Sevgilisi Aleyna Yalçın Kimdir?

Aramızda Kalmasın ekibinin Doğukan Güngör’ü sevgilisi Aleyna Yalçınla ilk kez birlikte görüntülediği anlarda ikilinin telaşlı panik anları kameralara yansıdı. Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör ne yapacağını bilemez halde “Bunu yayınlamayalım” derken Aleyna Yalçın hızlıca uzaklaştı.

Doğukan Güngör’ün Sevgilisi Aleyna Yalçın Kimdir?

Bir mekanda otururken ve çıkışta vedalaşırken yakalanan sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dizinin yıldız oyuncusu Doğukan Güngör’ün sevgilisi Aleyna Yalçın ünlü bir dansçı olması dikkatlerden kaçmadı.

Doğukan Güngör’ün Sevgilisi Aleyna Yalçın Kimdir?

ALEYNA YALÇIN KİMDİR?

1988 yılında İstanbul’da doğdu. Profesyonel dansçı  ve dans hocası olarak tanınan Aleyna Yalçın kariyerine başlamadan önce bu alanda birçok eğitim almıştır.  4 yaşında bale yaparak erken yaşta kariyer yolundaki ilk adımlarını başlattı.

Aytunç Bentürk Dans Akademi’de girdiği bursluluk sınavından tam burs kazanarak Latin Dansları eğitimini aldı.

Los Angeles’ta bir okula gönderdiği audition video üzerine burs kazanarak gitmiş modern dans eğitimini Jazz&Contemporary programını tamamlayarak almıştır.

Rus Bale methodu ve İngiliz Bale methodları ile ilgilenmiş bu alanda da eğitim ve sınavlara katılmıştır.

California State University’de gerçekleşen performansta iki ayrı koreografın koreografisinde yer aldı. Bale, Çağdaş bale, Modern dans, Jazz, Funk, Hiphop, Street jazz ve Sosyal latin dans türlerine hakimdir.

Günümüzde OdaDans’ta ve Fmv Özel Ayazağa Işık Okullarında  eğitmenliğine devam etmektedir.

Doğukan Güngör’ün Sevgilisi Aleyna Yalçın Kimdir?

Ünlü oyuncu Doğukan Güngör ile birlikte olan Aleyna Yalçın, Instagram’da “aleynayalcinn” kullanıcı adı ile yer alıyor. Sosyal medyada 64 binden fazla takipçisi bulunuyor.

MagazinTrend

Doğukan Güngör’ün sevgilisi Aleyna Yalçın kimdir?” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Burcu Burcu

    Doğa ile sevgili değil miymiş çok şaşırdım

    Yanıtla
  • Esra Esra

    çok fena yakalanmışlar bu kadını duymuştum baya ünlü bir dans eğitmeni

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir