Süper Lig 35. haftanın VAR kayıtları açıklandı - Haber Jet

Süper Lig 35. haftanın VAR kayıtları açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 35. haftasında yaşanan VAR kayıtlarını kamuoyuyla paylaştı. Trendyol Süper Lig'in son haftasının ardından yayınlanan kayıtlarda, çeşitli maçlarda yaşanan kritik anlar detaylı bir şekilde incelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında meydana gelen heyecan dolu anların ardından, merakla beklenen VAR kayıtlarını nihayet kamuoyuyla paylaştı. Bu haftanın VAR kayıtları, futbolseverlere adeta bir arşiv sunarak, oyunun içerisinde yaşanan kritik anları ve tartışmalı pozisyonların perde arkasını gözler önüne seriyor. VAR kayıtları ile ilgili tüm detaylar şu şekilde…

SÜPER LİG 35. HAFTA VAR KAYITLARI AÇIKLANAN MAÇLAR

Kayserispor ile Fatih Karagümrük arasındaki müsabakada yaşanan olaylardan biri, Sofiane Feghouli’nin kırmızı kart gördüğü pozisyondu. VAR kayıtlarında, maçın hakemi Atilla Karaoğlan’ın sahada inceleme yapma önerisinde bulunduğu ve ardından Feghouli’nin ayağını yukarı kaldırdığına dair ekstra bir hareket olduğunu belirttiği görülüyor.

Süper Lig 35. haftanın VAR kayıtları açıklandı 2

Öte yandan, Antalyaspor ile Pendikspor arasındaki mücadelede de bir kırmızı kart pozisyonu dikkat çekti. Tugay Kaan Numanoğlu’nun, maç sırasında oyuncunun temasını gördüğünü ve daha sonra tekrar incelemek için başka bir açıya geçtiğini ifade ettiği görülüyor. Sonrasında, oyuncunun topa müdahale şansının olmadığına karar veren Numanoğlu’nun kırmızı kart kararını onayladığı belirtiliyor.

Süper Lig 35. haftanın VAR kayıtları açıklandı 3Ancak, yayınlanan VAR kayıtlarında dikkat çeken bir detay da var. Özellikle Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta yaşanan ve hakemin VAR incelemesi sonucunda golün iptal edildiği kritik pozisyon, yayınlanan kayıtlarda yer almıyor. Konyaspor’un 90. dakikada bulduğu golün hakem tarafından VAR’a gitmeden iptal edilmesi, ancak bu anın kayıtlarda yer almaması, taraftarlar arasında tartışmalara yol açtı.

TRENDYOL SÜPER LİG 35. HAFTA VAR KAYITLARI

Son DakikaGündemSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir