Son depremler listesine göre 13 Mayıs'ta Erzincan'da 2.9 Antalya ve Aydın'da 2.6 büyüklüğünde depremler meydana geldi - Haber Jet

Son depremler listesine göre 13 Mayıs’ta Erzincan’da 2.9 Antalya ve Aydın’da 2.6 büyüklüğünde depremler meydana geldi

13 Mayıs son depremler listesi bugün bulundukları bölgede sarsıntı hisseden vatandaşların araştırmaları sonrası gündeme geldi 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü gece saatlerinden itibaren Erzincan'da 2.9 büyüklüğünde Antalya ve Aydın'da 2.6 şiddetinde depremler meydana geldi. Erzincan deprem mi oldu, Antalya son depremler sarsıntıyı hisseden vatandaşlar tarafından detaylarıyla araştırılıyor. Az önce deprem nerede oldu ve 13 Mayıs son depremler listesi...

Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden deprem haberleri gelirken son depremler listesine  meydana gelen büyük ve  küçük ölçekteki depremler ile gün içerisinde yenileri ekleniyor. Vatandaşlar, yaşadıkları şehirlerde gün içerisinde titreşimler ve sarsıntılar hissedebiliyor. Akıllarına ilk olarak deprem olduğu ihtimali gelen vatandaşlar, 13 Mayıs tarihli verileri inceliyor.

ERZİNCAN’DA DEPREM Mİ OLDU?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremleri paylaştı. 13 Mayıs Pazartesi günü Erzincan’da saat 01.02’de büyüklüğü 2.9 olarak ölçülen bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgiye göre, depremin yerin 5 km derinliğinde meydana geldi. AFAD , merkez üssü Erzincan Tercan olan depremin derinliğini 7.0 km olarak listeledi.

Son Depremler Listesine Göre 13 Mayıs’ta Erzincan’da 2.9 Antalya Ve Aydın’da 2.6 Büyüklüğünde Depremler Meydana Geldi

ANTALYA VE AYDIN’DA 2.6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre; saatlerinde dün gece ve bu sabah saatlerinde Antalya ve Aydın’da iki deprem kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi’ne son depremler listesine göre Saat 02.21′ de Antalya Döşemealtı  ilçesinde  bir deprem meydana geldi. 2.6 büyüklüğündeki deprem yerin 1.6 km altında gerçekleşti. Aydın’da sabah 06.06 saatlerinde meydana gelen 2.6 büyüklüğündeki deprem yerin 6.7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

13 MAYIS SON DEPREMLER LİSTESİ

13 Mayıs Pazartesi günü gece ve sabah saatlerinden itibaren aralarında Adana, Kayseri, Aydın, Malatya, Kahramanmaraş, Antalya, Denizli illerinin de bulunduğu birçok şehirde küçük ölçekte depremler meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

Son Depremler Listesine Göre 13 Mayıs’ta Erzincan’da 2.9 Antalya Ve Aydın’da 2.6 Büyüklüğünde Depremler Meydana Geldi

EN SON DEPREM NEREDE OLDU?

Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelenmeye devam ediyor. Kandilli Rasathanesi internet sitesinde yer alan bilgiye göre bugün saat 07.30 itibariyle en son Balıkesir Göloba merkez üssü olan 2.4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

13 Mayıs 2024  tarihli depremlere ait son veriler ile bugünkü deprem haberlerine yenileri ekleniyor.

Son Depremler Listesine Göre 13 Mayıs’ta Erzincan’da 2.9 Antalya Ve Aydın’da 2.6 Büyüklüğünde Depremler Meydana Geldi

Kandilli Rasathanesi verileri ile gün içerisinde olan depremlere dakika dakika ulaşılabiliyor. Sarsıntı hisseden vatandaşlar Kandilli Rasathanesi son depremler listesini kontrol ederek depremlerin büyüklüğü, derinliği ve merkez üssü gibi bilgilere ulaşabiliyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı da bugün itibarıyla meydana gelen depremleri anbean yayımlamaya devam ediyor. 13 Mayıs’ta yaşanan sarsıntıların saati ,merkez üssü ve şiddeti gibi bilgileri merak eden vatandaşlar, AFAD tarafından paylaşılan son dakika depremler listesini inceliyor. AFAD sarsıntıları tüm detaylarıyla kaydederek son depremler listesiyle paylaşıyor.

Son DakikaGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir