6 Şubat depremlerinde yaşadıklarıyla Kenan İmirzalıoğlu’nu gözyaşlarına boğan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Aylin Karakuş kimdir - Haber Jet

6 Şubat depremlerinde yaşadıklarıyla Kenan İmirzalıoğlu’nu gözyaşlarına boğan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Aylin Karakuş kimdir

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, 6 Şubat depremlerinde Hatay’da enkaz altına kalan ve sol bacağını diz üstünden kaybeden yarışmacı Aylin Karakuş'un yürek burkan hikayesi programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ve izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Aylin Karakuş'un hayatı ve yarışmada kaçıncı soruya kadar geldiği merak ediliyor. Kim Milyoner Olmak İster Aylin Karakuş kimdir, kaç yaşında, mesleği ne detaylandırdık.

ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de bu hafta duygu dolu anlar yaşandı.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.6 ve 7.7’lik depremlerde Hatay’da enkaz altında kalarak sol bacağını diz üstünden kaybeden Aylin Karakuş, Kim Milyoner Olmak İster’e yarışmacı olarak yer aldı.

29 yaşındaki Aylin Karakuş Asrın Felaketi olarak bilinen depremlerde yaşadıklarını anlatırken Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Kenan İmirzalıoğlu başta olmak üzere izleyenleri hüzne boğdu.

“Ben ağlamak istemiyorum, hep gülmek istiyorum, hep yaşamak istiyorum.” sözleri üzerine sunucu İmirzalıoğlu ağlayarak yerinden kalkıp Aylin Karakuş’a sarıldı. Stüdyo’da duygu dolu anlar yaşanırken hikayesi ile herkesi hüzne boğan yarışmacı durduk yere kayıpların çok zor olduğunu bir gün bile bacağına üzülmediğini söyledi.

Genç yarışmacı, deprem felaketinde yaşadıklarının ve ailesindeki kayıplarının baş edilmez bir şey olduğunu aktardı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Aylin Karakuş, , sol bacağını kaybetmesinden daha fazla annesini ve abisini kaybetmesine üzüldüğünü “Bu yaşa kadar bacak vardı yürüyebiliyordum ama annem ve abim beni bitirdi. Hayatım onlardan sonra çok değişti. Ben 30 yaşına nasıl geleceğim diye bazen kendime soruyorum, abim 29 yaşındaydı. Çok zor.” sözleriyle dile getirdi.

6 Şubat Depremlerinde Yaşadıklarıyla Kenan İmirzalıoğlu’nu Gözyaşlarına Boğan Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısı Aylin Karakuş Kimdir

AYLİN KARAKUŞ KİMDİR?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında hikayesi ve anlattıkları ile duygu dolu anlar yaşatan Aylin Karakuş 29 yaşındadır. Aylin Karakuş Antakya’da doğmuştur ve yaşamını Ankara’da sürdürmektedir.

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bölümünde doktora eğitimine devam etmektedir.

Doktora öğrencisi olan Aylin Karakuş, Hatay’a tatil için ailesinin yanına gittiği sırada meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde Gökkuşağı apartmanının yıkılmasıyla enkaz altında kaldı.

Hatay’da enkaz altında kalarak, sol bacağını diz üstünden kaybeden doktora öğrencisi Aylin Karakuş  yaklaşık 15 saat sonra babası ile birlikte enkazdan yaralı kurtarılırken, annesi  ve ağabeyi hayatını kaybetti.

6 Şubat Depremlerinde Yaşadıklarıyla Kenan İmirzalıoğlu’nu Gözyaşlarına Boğan Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısı Aylin Karakuş Kimdir

AYLİN KARAKUŞ KAÇINCI SORUDA ELENDİ

Aylin Karakuş, 12 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 1084. Bölümünde yarıştı. Başarılı bir yarışma performansı sürdüren Aylin Karakuş yarışmada 8. soruya kadar ilerledi.

Karakuş, 100 Bin TL değerindeki “Tanzimat Fermanı hangi padişah zamanında ilan edilmiştir?” sorusunu doğru yanıtlayamayarak yarışmaya veda etti.

Aylin Karakuş 8. soruda elenerek 50.000 TL’lik ödül ile yarışmadan ayrıldı.

6 Şubat Depremlerinde Yaşadıklarıyla Kenan İmirzalıoğlu’nu Gözyaşlarına Boğan Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısı Aylin Karakuş Kimdir

GündemSon DakikaYaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir