Sergen Yalçın Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı - Haber Jet

Sergen Yalçın Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı

Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor, Pendikspor'u ağırladı ve maçı Pendikspor 2-1 kazandı. Ancak maçın ardından dikkatler teknik direktör Sergen Yalçın'ın yaptığı açıklamalara çevrildi. Yalçın, sezon sonunda Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı.

SERGEN YALÇIN ANTALYASPOR’DAN AYRILMA KARARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTI

Maçın ardından konuşan Sergen Yalçın, göreve başladığından beri takımla birlikte zorlu bir süreçten geçtiklerini ve beklenen sonuçları alamadıklarını dile getirdi. Transfer tahtasının kapalı olması ve oyuncu eksiklikleri gibi zorluklarla mücadele ettiklerini belirten Yalçın, yönetimle yaptığı görüşmeler sonucunda sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldığını ifade etti.

Sergen Yalçın Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı 2

Sergen Yalçın’ın açıklamalarından bazıları şu şekildeydi: “Benimle ilgili sürekli asılsız haberler çıkıyor. Sürekli bu tür spekülasyonlarla karşı karşıya kalıyorum. Çalıştığımız her yerde düzgün bir şekilde işimize odaklanıyoruz. Ancak sürekli olarak bu tür haberlerle anılmak moralimi bozuyor. Transfer tahtamız kapalı, oyuncularımız gitti. Çok dar bir kadromuz var. Yönetimle yaptığımız toplantılarda herkesin farklı hedefleri olduğunu gördük. Ben ve ekibim ödemelerimizi düzenli olarak alıyoruz. Ancak önümüzdeki sezon için devam etmeme kararı aldım. Son 3 maçım burada olacak ama sonra yollarımız ayrılacak. Güzel bir birlikteliğimiz oldu.”

Sergen Yalçın Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı 3

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe de Sergen Yalçın’ın durumu hakkında, “Sergen hocamızla bugün yine bir toplantı yapacağız. Şimdi Sergen Yalçın hocamızla müspet ya da menfi bir karara bağlamadık. Bütün bu konuların veya nihai görüşmelerin hepsinin sonucu Sergen hocayla beraber alacağımız kararlara bağlı. İlk görüşmeyi yaptık bugün, ikinci bir görüşme yapacağız. Şimdi işte Alex de Souza ile beraber 6-7 tane daha isim, her gün farklı bir isim geçiyor. Tabii ki bunlarla herhangi bir kişiyle oturup herhangi bir masada bir görüşmemiz söz konusu değil. Etik değerlere önem veriyoruz. Bunların hepsi çok önemli. Ne zaman ki biz Sergen hocayla beraber, ‘Tamam artık Antalyaspor Kulübü’nde bizim misyonumuz tamamlandı. Biz hocamızla beraber yol almıyoruz’ dediğimiz gün adaylarımız olacaktır. Bunların içerisinde ismi geçen Volkan Demirel, Tuncay Şanlı, Rıza Çalımbay, Alex de Souza ve Konyaspor’un eski bir hocası vardı. Kenan Koçak yani birçok isim geçiyor. Bu önümüzdeki süreçte Sergen hocayla birlikte bugün konuşup, kararlarımızın neticesinde belli olacak. Yani şimdi Sergen hocamla anlaşamadıktan sonra bütün adaylardan birisi olduğu gibi Alex de Souza da adaylarımızdan birisi” şeklinde konuştu.

Son DakikaGündemSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir