Özgür Özel ve Devlet Bahçeli bugün saat 12.00’de TBMM’de görüşecek - Haber Jet

Özgür Özel ve Devlet Bahçeli bugün saat 12.00’de TBMM’de görüşecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. İki liderin görüşmesine dair detaylar merak ediliyor. Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi saat kaçta, nerede? sorularının yanıtları araştırılıyor.

Ankara bugün yine kritik bir ziyarete ev sahipliği yapacak. Cumhuriyet Halk Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında 7 yılın ardından sürpriz bir ziyaret gerçekleşecek. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir ziyarette bulunacak.

Gözlerin çevrildiği Bahçeli-Özel görüşmesinin saat kaçta, nerede gerçekleşeceği ve hangi konuların ana gündem maddesi olacağı belli oldu.

BAHÇELİ-ÖZEL GÖRÜŞMESİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i bugün TBMM’de ağırlayacak.  İki lider, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında bir araya gelecek. Görüşmenin  saat 12.00’de gerçekleşmesi bekleniyor.

Görüşme talebinin Özgür Özel’den geldiği konuşulurken yeni anayasa çalışmalarının söz konusu görüşmenin ana gündem maddeleri arasında yer alması bekleniyor. TBMM’de iki lider arasındaki beklenmedik bu görüşmede ekonomide meydana gelen son gelişmelerin de masada yer alması bekleniyor.

İKİ PARTİ ARASINDA 7 YIL SONRA YAPILAN İLK ZİYARET

Devlet Bahçeli son olarak, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 2017 yılında Anayasa değişikliği kapsamında yine Meclis’te görüşmüştü. Bugün gerçekleşmesi beklenen görüşme CHP’den MHP’ye 7 yıl sonra yapılan ilk ziyaret olacak.

Özgür Özel ve Devlet Bahçeli bugün saat 12.00’de TBMM’de görüşecek 2

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 2 Mayıs Perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etmiş 1 saat 35 dakika süren bu görüşme basına kapalı olarak gerçekleşmişti.

Son dönemde AK Parti, CHP ve MHP parti  liderleri  arasındaki görüşmeler siyaset koridorlarını canlandırırken yeni diyalog dönemi siyasette yumuşama rüzgarlarının başlangıcı olarak algılanıyor.

Son DakikaPolitika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir