Kudüs'te İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı olduğu iddia edilen Hasan Saklanan hayatını kaybetti - Haber Jet

Kudüs’te İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı olduğu iddia edilen Hasan Saklanan hayatını kaybetti

Reuters'ın haberine göre Türk vatandaşı, İsrail polisini Kudüs'te bıçakladıktan sonra vuruldu.  Türkiye'den turist olarak Kudüs'e giden 34 yaşındaki Hasan Saklanan olduğu iddia ediliyor.

İsrail polisi, Türk vatandaşının Kudüs’te bir İsrail sınır polisini bıçakladığını ve ardından olay yerinde polis memurları tarafından vurularak öldürüldüğünü söyledi.

İSRAİL POLİSİ SALDIRGANIN KİMLİĞİNİN BELLİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

İsrail polisi, bugün düzenlenen saldırıda ismi geçen şahsın Türkiye’den turist olarak Kudüs’e giden 34 yaşındaki Şanlıurfa Eyyübeli Hasan Saklanan olduğunu belirtti.

Yapılan açıklamada, “Eski Şehir bölgesinde es-Sahire (Herod) Kapısı bölgesinde yerel saatle 12:30 sularında bir kişinin polise bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu, polislerin şüpheli kişiyi ateş açarak etkisiz hale getirdiği ve saldırganda bir bıçak bulunduğu” ifadelerine yer verildi.

İsrail polisi, vurulan kişinin sağlık durumuna ilişkin bilgi paylaşmazken, AA ekibi, Eski Şehir’in Sahire Kapısı bölgesinde sağlık ekiplerinin olay yerinden bir ceset taşıdığı anları görüntüledi.

İsrail basını, saldırının ardından İsrail polisi tarafından vurularak olay yerinde etkisiz hale getirildiği açıklanan Saklanan’ın öldüğü bilgisini geçti.

Son DakikaGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir