Cem Yılmaz’ın paylaşımı merak uyandırdı! Yeni GORA devam filmi mi geliyor? - Haber Jet

Cem Yılmaz’ın paylaşımı merak uyandırdı! Yeni GORA devam filmi mi geliyor?

Cem Yılmaz Türkiye'nin komedi sinemasına damga vurmuş efsanevi film serisi G.O.R.A'nın dördüncü halkasını duyurarak hayranlarını heyecanlandırdı. Ünlü komedyen Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yeni filmi Gora 4 Gora'nın müjdesini verdi!

Türkiye’nin sevilen komedyenlerinden Cem Yılmaz, sinema dünyasına damgasını vuran G.O.R.A’nın uzun zamandır beklenen devam filmi olan “Gora 4 Gora”nın müjdesini verdi! Sosyal medya hesabından duyurusunu yapan Yılmaz, hayranlarını büyük bir heyecana sürükledi.

Filmin Netflix platformunda yayımlanacak olması da bekleyişe daha da heyecan katıyor.

Cem Yılmaz’ın Paylaşımı Merak Uyandırdı! Yeni Gora Devam Filmi Mi Geliyor?

G.O.R.A, A.R.O.G. ve Arif V 216 gibi başarılı bilim kurgu ve komedi yapımlarıyla Türk sinemasına yeni bir soluk getiren Cem Yılmaz uzun süredir G.O.R.A serisinin devamını merak eden izleyicilerin beklentilerini karşılayacak bir adım attı.

Cem Yılmaz’ın Paylaşımı Merak Uyandırdı! Yeni Gora Devam Filmi Mi Geliyor?

“Gora 4 Gora”nın duyurusu, Cem Yılmaz’ın hem senarist hem yönetmen hem de başrol oyuncusu olarak projeye tam anlamıyla bağlı olduğunu gösteriyor.

Cem Yılmaz’ın Paylaşımı Merak Uyandırdı! Yeni Gora Devam Filmi Mi Geliyor?Cem Yılmaz’ın Netflix Türkiye’ye yaptığı paylaşımda “Üzgünüm, daha fazla bekleyemem. @netflixturkiye 20 yıl sonra gelen lezzet.” sözleriyle duyurduğu film, uzun süredir beklenen bir serinin devamı olması bakımından sinema tutkunları için büyük bir sürpriz oldu.

Cem Yılmaz’ın bu yeni projesi Türkiye’nin komedi sinemasındaki önemli bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor.

Cem Yılmaz’ın Paylaşımı Merak Uyandırdı! Yeni Gora Devam Filmi Mi Geliyor?

“Gora 4 Gora” geçmiş filmlerde olduğu gibi absürt komedi unsurlarıyla dolu olacak ve Cem Yılmaz’ın karakteristik mizah anlayışını yeniden sinemaseverlerle buluşturacak. G.O.R.A ve diğer filmleriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Yılmaz, bu yeni yapımıyla da Türk sinemasında unutulmaz bir iz bırakmayı hedefliyor.

Cem Yılmaz’ın Paylaşımı Merak Uyandırdı! Yeni Gora Devam Filmi Mi Geliyor?

Netflix’in global erişimi sayesinde “Gora 4 Gora” Türkiye sınırlarının ötesine geçerek uluslararası izleyiciyle buluşacak. Bu da Türk sinemasının uluslararası alandaki etkisini artırması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Cem Yılmaz’ın Paylaşımı Merak Uyandırdı! Yeni Gora Devam Filmi Mi Geliyor?Cem Yılmaz’ın “Gora 4 Gora” ile ilgili detayları zamanla paylaşması beklenirken, film hakkında oluşan büyük beklenti, Türkiye sinemasının komedi alanındaki lider isimlerinden biri olan Yılmaz’ın yeni başarısını merakla bekleyenleri bir araya getiriyor.

Son DakikaFilm DiziGündem

Cem Yılmaz’ın paylaşımı merak uyandırdı! Yeni GORA devam filmi mi geliyor?” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Ayşe Ayşe

    Cem Yılmaz hayranları bayılacakk

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir