Erdoğan- Özel görüşmesinde iki liderin dikkat çeken tercihi: Lacivert takım, mavi gömlek detayı ne mesaj veriyor? - Haber Jet

Erdoğan- Özel görüşmesinde iki liderin dikkat çeken tercihi: Lacivert takım, mavi gömlek detayı ne mesaj veriyor?

AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel görüşmesinde oturma düzeni ve boş koltuk detayı dışında bir detay daha dikkatlerden kaçmadı. Görüşmede liderlerin lacivert takım elbise, mavi gömlek- kravat ile benzer giyinmesi ve renk tercihleri dikkat çekti.

Ankara  8 yıl sonra siyasette tüm gözlerin çevrildiği kritik bir görüşmeye ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet lideri Özgür Özel’i kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Görüşme 16.07’de 8. katta yer alan genel başkanlık makamında gerçekleşti ve 1,5 saat sürdü.

ERDOĞAN, ÖZEL GÖRÜŞMESİNDE MAVİ DETAYI GÖZLERDEN KAÇMADI

Türkiye Gazetesi’nden Emrah Özcan’ın haberine göre ; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel’in bu görüşmede benzer şekilde giyinmesi dikkat çekti. İkili tercihini lacivert takım elbise, mavi gömlek ve mavi kravattan yana kullandı, yakalarına Türk bayraklı rozet taktı.

Lacivert güvenilirlik ve sadakat, mavi de sakinlik, dinginlik ve huzur ile özdeşleştiriliyor.

Erdoğan- Özel görüşmesinde iki liderin dikkat çeken tercihi: Lacivert takım, mavi gömlek detayı ne mesaj veriyor? 2

Toplantıda, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan da hazır bulundu. Görüşmenin ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları oldu.

Diğer başlıklar arasında hayat pahalılığı, borçları sebebiyle sıkıntı yaşayan yerel yönetimlerin gelir kaynaklarının arttırılması, emekli aylıkları, atanamayan öğretmenler atama bekleyen çeşitli meslek adayları, kamuda işe girişlerdeki mülakatlar, belediyelerin merkezi yönetimden onay bekleyen kritik projeleri,  ‘Gezi’ tutukluları ve yargıda yaşanan sıkıntıları içeren konular yer aldı.

Erdoğan- Özel görüşmesinde iki liderin dikkat çeken tercihi: Lacivert takım, mavi gömlek detayı ne mesaj veriyor? 3

Görüşme 1,5 saat sürerken CHP kaynakları Erdoğan-Özel görüşmesinin olumlu ve verimli geçtiği yönünde açıklamalar yaparken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de toplantının güzel geçtiğini belirttiği bir açıklamada bulundu.  AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik “Cumhurbaşkanı’mız, diyaloğun devam etmesi gerektiğini söyledi. Kendi takvimlerine uygun bir zamanda iadeiziyaret gerçekleştirecekler” açıklamasını yaptı.

PolitikaSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir