"Yorulan arkadaşlarımızı dinlenmeye alacağız" Dinamik kadro geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında açıkladı - Haber Jet

“Yorulan arkadaşlarımızı dinlenmeye alacağız” Dinamik kadro geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında açıkladı

Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da yaptığı Ak Parti TBMM Grup toplantısında parti içinde kadro değişikliği olacağını söyledi. Cumhurbaşkanı’nın yeni kadro açıklaması haberimizin devamında yer almakta.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti TBMM Grup toplantısında konuştu. Kadro değişikliğine gidileceğini söyleyen Erdoğan, “Son 21 yılda çetin mücadeleler sonucu gerilettiğimiz bürokratik vesayetin tekrar nüksetmesine fırsat vermeyiz, vermeyeceğiz.” açıklamasında bulundu.

YORULAN ARKADAŞLARIMIZI DİNLENMEYE ALACAĞIZ

Yeni dinamik ve sağlıklı kadrosuyla ilerleyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her kongre sürecini kadrolarımız arasındaki bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Yorulan arkadaşlarımız, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımız varsa hatası, kusuru, yanlışı olanlar varsa, kardeşlik hukukumuzu koruyarak onları dinlenmeye alacağız, yeni, heyecanlı, dinamik arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Kurulduğumuz günden beri yenilenerek, tazelenerek geliyoruz. İnşallah bundan sonra da aynı çizgide hareket edeceğiz.” sözleriyle bürokrasiye fırsat vermeyeceklerini yeni dinamik kadrosuyla yola devam edeceklerini belirtti.

KONGREMİZLE İLGİLİ TAKVİMİ YAKINDA İLAN EDECEĞİZ

Dava ve yol arkadaşlarında bozulma olmadan devam edeceklerini söyleyen Erdoğan şu açıklamada bulundu: “Kongrelerimizle ilgili takvimi de inşallah yakında ilan edeceğiz. Yetkili arkadaşları gerekli hazırlıkları yapmak üzere talimat verdik. Bu süreci de dava ve yol arkadaşlarımıza halel getirmeden yürüteceğiz. AK Parti’nin siyaset tasavvurunda görev ve sorumluluk almak kadar gerektiğinde tüm rütbelerden azade bir şekilde bu partinin bir eri olarak çalışmak da büyük bir şereftir.”

DAİMA ORTAK AKILLA HAREKET ETTİK

AK Parti’nin istişareye önem veren bir parti olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti’nin ayırıcı vasfı, istişareye önem vermesi, attığı her adımı istişareyle atmasıdır. Partimizin kuruluşundan itibaren daima ortak akılla hareket ettik. İnşallah bunu güçlendirerek sürdüreceğiz. Son bir yılımıza damga vuran seçimler dolayısıyla gelenekselleşmiş istişare kamplarımızı yapamamıştık. İstişare toplantımızı önümüzdeki haftalarda gerçekleştiriyoruz. Milletvekillerimiz de 7-8 Haziran tarihinde, belediye başkanlarımızla da 1-2 Temmuz’da inşallah bir araya geleceğiz. Önümüzdeki döneme dair yol haritamızın da şekilleneceği bu toplantıların şimdiden partimiz ve davamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diyerek yeni dönemde ilerleyecekleri yol haritasından da söz etti.

Politika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir