CHP'den eğitim mitingi çağrısı: 18 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek - Haber Jet

CHP’den eğitim mitingi çağrısı: 18 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek

CHP’den “Büyük Eğitim Mitingi” kararı geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından 18 Mayıs’ta düzenlenecek mitingle ilgili detayları duyurarak eğitim mitingi için çağrı yaptı. CHP Büyük Eğitim Mitingi nerede, ne zaman, saat kaçta sorularının yanıtı belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Saraçhane’de eğitim mitingi düzenleyecek. CHP lideri Özgür Özel, atanamayan öğretmenler ve eğitimdeki yeni müfredat tartışmalarından rahatsız olanlar için miting çağrısı yapmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  18 Mayıs’ta İstanbul Saraçhane Meydanı’nda düzenleyecekleri atama bekleyen öğretmenler başta olmak üzere eğitim odaklı miting için sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

CHP’nin Büyük Eğitim Mitingi’ne dair bir çok detay CHP lideri Özel’in sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı paylaşım ile belli oldu.

Chp’den Eğitim Mitingi çağrısı: 18 Mayıs’ta İstanbul’da Düzenlenecek

CHP Genel merkezinde Cumartesi günkü mitingle ilgili saat tarih ve yer detaylarını paylaştı.

Özgür Özel, 18 Mayıs Cumartesi, saat 13.00te, atanmayan öğretmenlerle, kaldırılmayan mülakat mağdurlarıyla, müfredat tartışmalarından rahatsız olan herkesle Büyük Eğitim Mitingini yapıyoruz” notuyla videolu mesaj paylaştı. Paylaşımındaki not ile “Haydi Eğitim Mitingine” çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Özel, öğretmenlerle, kaldırılmayan mülakat mağdurlarıyla son günlerdeki müfredat tartışmalarından rahatsız olanlar ile öğrenciler veliler, eğitimciler ile birlikte Büyük Eğitim mitingi yapıyoruz.” dedi.

Mitingin Saraçhane’de düzenleneceğini belirten Özel, “Herkesi orada, atanmayan öğretmenlere, mülakat mağdurlarına ve müfredatla mağdur olacak gelecek nesillere sahip çıkmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Chp’den Eğitim Mitingi çağrısı: 18 Mayıs’ta İstanbul’da Düzenlenecek

Özgür Özel, kamu görevlileri de katılabileceği için parti bayrağı yerine Türk bayrağı ile miting yapacaklarını duyurarak herkesi eğitim mitinge davet etti.

CHP BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ NEREDE?

CHP’nin Büyük Eğitim Mitingi hafta sonu, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’da İstanbul Saraçhane’deki katılımla düzenlenecek.

PolitikaSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir