AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler: 16 Mayıs’ta Ege’de peş peşe korkutan depremler meydana geldi - Haber Jet

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler: 16 Mayıs’ta Ege’de peş peşe korkutan depremler meydana geldi

16 Mayıs son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Bulundukları bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar az önce deprem mi oldu araştırması yapıyor. Bugün gece saatlerinden itibaren Ege Denizi'nde peş peşe depremler meydana geldi. Ege'de kaydedilen sarsıntıların büyüklüğü merak edilirken AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin anlık olarak güncellediği son depremler listesi yeniden gündemde. 16 Mayıs Perşembe deprem mi oldu, en son deprem nerede oldu detayları...

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini anlık olarak güncelliyor.  Deprem kuşağında olan ülkemizde gün boyunca kaydedilen depremlerin saati, şiddeti, merkez üssü ve derinliğine dair bilgilere bu liste aracılığı ile ulaşabiliyoruz. Peki bugün (16 Mayıs 2024) en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu araştırılıyor.

EGE’DE PEŞ PEŞE DEPREMLER

16 Mayıs günü Türkiye’de Ege Denizi başta olmak üzere birçok bölgede büyülüğü 1.0 ile 3.4 arasında olan depremler meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı son depremler listesine göre gece saatlerinde Ege Denizi’nde saat 01:27’de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Ege Denizi – [50.30 km] Karaburun (İzmir) depremin derinliği 7.75 km olarak kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi 16 Mayıs 2024 tarihinde Ege’de meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyururken son depremler listesine göre gece saatlerinde meydana gelen deprem yerin 7.4 km derinliğinde meydana geldi.

Afad Ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler: 16 Mayıs’ta Ege’de Peş Peşe Korkutan Depremler Meydana Geldi

EN SON DEPREM NEREDE OLDU?

Kandilli Rasathanesi’nin gün içinde meydana gelen depremleri sıraladığı listeye göre bugün 07. 19 itibariyle Tokat Niksar’da 1.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.6 km derinliğinde gerçekleşti.

Afad Ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler: 16 Mayıs’ta Ege’de Peş Peşe Korkutan Depremler Meydana Geldi

16 MAYIS SON DEPREMLER LİSTESİ

16 Mayıs Perşembe günü gece ve sabah saatlerinden itibaren birçok şehirde ve Ege’de depremler meydana geldi. Ege’de gece saatlerindeki  2.2,2.5,2.8 şiddetinde depremlerle birlikte bugün Antalya,Malatya,Konya,Denizli, Kahramanmaraş illerinde de küçük sarsıntılar meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

Afad Ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler: 16 Mayıs’ta Ege’de Peş Peşe Korkutan Depremler Meydana Geldi

Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir