Aylar sonra ortaya çıkan Berat Albayrak, NUN Eğitim ve Kültür Vakfı ile ilgileniyor ve sıkça ailesi ile vakit geçiriyor - Haber Jet

Aylar sonra ortaya çıkan Berat Albayrak, NUN Eğitim ve Kültür Vakfı ile ilgileniyor ve sıkça ailesi ile vakit geçiriyor

En son 1 Ocak'ta TÜGVA tarafından Galata Köprüsü'nde düzenlenen Filistin Mitingi'nde görüntülenen Berat Albayrak aylar sonra Beşiktaş-Trabzonspor arasında oynanan Türkiye Kupası Finali'ni çocuklarıyla tribünden izlerken kameralara yansıdı. İstifa ettikten sonra pek görünmeyen Berat Albayrak, çoğunlukla İstanbul'da yaşıyor ve NUN Eğitim ve Kültür Vakfı ile ilgileniyor ve daha çok ailesi ile vakit geçiriyor.

Hazine ve Maliye Bakanı eski bakanı Berat Albayrak, aylar sonra ilk kez ortaya çıktı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra Berat Albayrak’ın nerede olduğu ve ne yaptığı büyük bir merak konusu oldu

En son 1 Ocak’ta TÜGVA tarafından Galata Köprüsü’nde düzenlenen Filistin Mitingi’nde görüntülenen Berat Albayrak aylar sonra Beşiktaş-Trabzonspor arasında oynanan Türkiye Kupası Finali’ni çocuklarıyla tribünden izlerken kameralara yansıdı.

Geçmişte Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Hazine ve Maliye Bakanlığı yapan Berat Albayrak, bir hafta sonu gece yarısı görevinden istifa ettiğini ilan etmişti.

Berat Albayrak şimdi ne işle meşgul olduğu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Berat Albayrak boşandı mı, Erdoğan'ın hangi kızıyla evli, nerede?

BERAT ALBAYRAK ŞU AN EN YAPIYOR?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Son olarak Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Galata Köprüsü’nde düzenlediği ‘Filistin’e destek’ mitingine çağrı yapmak için kameraların karşısına geçmişti.

İlgili Haberler

Ardından Beşiktaş-Trabzonspor arasında oynanan Türkiye Kupası Finali’nde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maçı protokol tribününden çocuklarıyla birlikte izlerken ortaya çıktı.

Berat Albayrak boşandı mı? Berat Albayrak Türkiye'de mi nerede?

Türk siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden Berat Albayrak’ın kariyeri, ev yaşamı ve özel hayatı sıklıkla sorgulanıyor.

BERAT ALBAYRAK NUN EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI İLE İLGİLENİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük kızı Esra Erdoğan ile evli olan Berat Albayrak’ın bu evlilikten dört çocukları bulunuyor.

Evlilikleri mutlu bir şekilde devam eden Albayrak çifti iş hayatlarına odaklanmış durumda.

İstifa ettikten sonra pek görünmeyen Berat Albayrak, çoğunlukla İstanbul’da yaşıyor ve NUN Eğitim ve Kültür Vakfı ile ilgileniyor ve daha çok ailesi ile vakit geçiriyor.

PolitikaGündem

Aylar sonra ortaya çıkan Berat Albayrak, NUN Eğitim ve Kültür Vakfı ile ilgileniyor ve sıkça ailesi ile vakit geçiriyor” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir