GTA 6'nın çıkış tarihi resmi olarak açıklandı! Tahminlerin aksine çok beklemeyeceğiz - Haber Jet

GTA 6’nın çıkış tarihi resmi olarak açıklandı! Tahminlerin aksine çok beklemeyeceğiz

Milyonlarca oyuncunun çıkışını merakla beklediği GTA 6 ile ilgili beklenen tarih sonunda geldi. GTA 6 çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu. Artık GTA 6'nın ne zaman çıkacağını biliyoruz. Bu kadar emin olmamızın sebebi ise açıklamanın Rockstar Games'in çatı şirketi Take-Two'dan gelmesi oldu.

Sürekli acaba ertelenecek mi ertelenmeyecek mi, 2026’da mı yoksa 2025’de mi çıkacak gibi soruların gölgesinde geçen günlerin ardından GTA 6 ile ilgili kafalarda soru işareti yaratan konuya net yanıt sonunda geldi.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

GTA 6’nın 2025’in Sonbahar aylarında çıkacağı duyuruldu.

Peki bunu nereden biliyoruz?

GTA 6 oyunu Take-Two Interactive Software Inc. çatısı altında yer alan Rockstar Games şirketi tarafından geliştiriliyor.

Take-Two, 2024 yılı mali kar-zarar tablosunda 1 Ocak-31 Mart döneminde 2,9 milyar dolar zarar ettiğini açıkladı.

Take-Two mali raporda 2025 Sonbahar ayında büyük bir gelir beklentisi olduğunu ifade etti. Bilin bakalım Take-Two bu gelirin kaynağı olarak neyi gösteriyor? Evet, tahmin ettiğiniz üzere GTA 6.

Şirket 2025 yılının Sonbahar aylarında (Ekim veya Kasım) çıkaracağı GTA 6 oyunu ile büyük bir kazanç bekliyor ve kazanç raporunu da bu takvime göre oluşturmakta.

GTA 6 ne zaman çıkacak?

Daha önce Take-Two CEO’su Strauss Zelnick de verdiği bir röportajda, “GTA 6’yı 2025 sonbaharında yayınlayacağımızdan son derece eminiz” açıklamasında bulunmuştu.

CEO Zelnick’in açıklaması, GTA 6 fragmanındaki tarih ve Take-Two mali raporunda yer alan bilgiler GTA 6’nın 2025’in Sonbahar aylarında çıkacağını yani 2025 4. çeyrekte oyunun piyasaya sürüleceğini doğruluyor.

GTA 6 çıkış tarihi

GTA 6 PC’YE NE ZAMAN ÇIKACAK?

GTA 6’nın 2025 Sonbahar’da çıkacağından bahsetmiştik. Ancak bu tarih sadece konsollar için geçerli. Oyunun ne zaman PC’ye çıkacağı henüz bilinmiyor. Ancak tahminlere göre 2026’nın dördüncü çeyreğinde GTA 6 PC’den de oynanabilir olacak. Umudumuz en azından bu şekilde.

Ayrıca GTA 5’in PC oyuncusunun konsol oyuncusuna göre ciddi sayıda daha fazla olması nedeniyle Rockstar Games’in PC’ye oyunu çıkarmak için çok fazla bekleyeceği düşünülmüyor.

GTA 6 ertelendi mi?

GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI NE ZAMAN?

GTA 6’nın ilk trailer videosu 5 Aralık 2023’te çıkmış ve kısa sürede milyonlarca izlenme almıştı. İkinci trailer videosuyla ilgili henüz bir bilgi ve gelişme bulunmuyor. Dolayısıyla ikinci fragmanın ne zaman çıkacağı merak konusu.

OyunTeknoloji

GTA 6’nın çıkış tarihi resmi olarak açıklandı! Tahminlerin aksine çok beklemeyeceğiz” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Eda Eda

    Ana karakterin kadın olması ?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir