Fleabag’in yaratıcısından heyecan verici haber: Yeni yapım Prime Video’da yayınlanacak - Haber Jet

Fleabag’in yaratıcısından heyecan verici haber: Yeni yapım Prime Video’da yayınlanacak

Prime Video'da yayınlanacak olan Tomb Raider yolda! Fleabag'in yaratıcısı heyecan verici haberi verdi.

Phoebe Waller-Bridge’in hayranları için müjde! Ünlü yazar ve oyuncu yeni bir projeyle ekranlara geri dönüyor. Fleabag’in yaratıcısı Prime Video’da yayınlanacak olan yeni Tomb Raider dizisinin başına geçiyor. Bu heyecan verici gelişme oyun dünyasının efsanevi karakteri Lara Croft’un televizyon macerasına yeni bir soluk getirecek.

Fleabag’in Yaratıcısından Heyecan Verici Haber: Yeni Yapım Prime Video’da Yayınlanacak
Uzun süredir gündemde olan Tomb Raider dizisi, nihayet Prime Video’dan resmi siparişi aldı. Bu projenin başına geçecek isim ise Fleabag ile büyük başarı yakalayan Phoebe Waller-Bridge.

Lara Croft: Tomb Raider oyun serisi, 1996 yılında başladığından beri oyun dünyasının en ikonik markalarından biri haline geldi. 2001 yılında beyaz perdeye uyarlanan karakter, Angelina Jolie tarafından canlandırıldı. Jolie, 2003’teki “The Cradle of Life” filminde rolünü yeniden canlandırdı. 2018’de ise Alicia Vikander, ikonik karaktere hayat verdi.

Fleabag’in Yaratıcısından Heyecan Verici Haber: Yeni Yapım Prime Video’da Yayınlanacak
Vikander’lı yeni bir film uyarlaması için bekleyiş sürerken, MGM’in el değiştirmesi ve oyun haklarının başka bir firmaya satılması, markanın bir süre gözden uzak kalmasına neden oldu. Bu süreçte Netflix, live-action bir dizi için çalışmalara başladı, ancak daha sonra projeyi anime formatında ele aldı. “The Legend of Lara Croft” adlı yapımın 2024 yılı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Live-action dizi çalışmaları için Amazon devreye girdi ve Fleabag’in yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge projeye dahil edildi. Ancak resmi duyuru, 2024’ün Mayıs ayını buldu.

Fleabag’in Yaratıcısından Heyecan Verici Haber: Yeni Yapım Prime Video’da Yayınlanacak
Phoebe Waller-Bridge tarafından yazılıp geliştirilecek olan Tomb Raider dizisi, Prime Video tarafından onaylandı. Dizi, Nicolas Cage’li Noir ve The Rings of Power’ın 2. sezon fragmanıyla birlikte duyuruldu. Son olarak Indiana Jones 5 filminde senarist ve oyuncu olarak yer alan Waller-Bridge, bu yeni projede sadece yaratıcı kısmında görev alacak ve dizide herhangi bir karakteri canlandırmayacak.

Fleabag’in Yaratıcısından Heyecan Verici Haber: Yeni Yapım Prime Video’da Yayınlanacak

Waller-Bridge, heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

“Ergenlik dönemimdeki halime bunun olacağını söyleseydim sanırım infilak ederdi. Tomb Raider hayatımın büyük bir parçası oldu ve onu böylesine tutkulu işbirlikçilerle televizyona taşıdığım için kendimi inanılmaz ayrıcalıklı hissediyorum. Lara Croft pek çok kişi için olduğu gibi benim için de çok şey ifade ediyor. Bu maceraya atılmak için sabırsızlanıyorum.”

Fleabag’in Yaratıcısından Heyecan Verici Haber: Yeni Yapım Prime Video’da Yayınlanacak
Yeni dizinin yapımcılığını, Tomb Raider oyunlarının arkasındaki stüdyo olan Crystal Dynamics üstlenecek. Ayrıca, Crystal Dynamics ve Amazon, yeni diziyle birlikte henüz adı açıklanmamış başka bir Tomb Raider oyunu yaratmak için de ortaklık kurduklarını duyurdu.

Prime Video ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan yeni Tomb Raider dizisi, hem oyun hem de dizi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Bu yeni proje Lara Croft’un maceralarını televizyona taşıyarak yeni bir hayran kitlesi yaratmayı hedefliyor.

Film DiziEditörün SeçtikleriÖne Çıkan Haberler

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir