GTA 6 çıkmadan 69,99 euro fiyatı ile satışa sunuldu - Haber Jet

GTA 6 çıkmadan 69,99 euro fiyatı ile satışa sunuldu

Milyonlarca oyuncunun bir an önce oynamak için beklediği GTA 6’nın 2025 yılında çıkması bekleniyor. Oyunun fiyatı için resmi bir açıklama şu ana kadar gelmedi. Ancak GTA 6’yı şimdiden satışa çıkarak internet sitelerinin olduğu ortaya çıktı.

GTA 6’nın fiyatı ne kadar?

Rocstar’ın 2025’te çıkması planlanan yeni oyunu GTA 6’nun fiyatı henüz belli değil. Ancak muhtemel fiyatlar hakkında tahminler yapıyor. Genel tahminler oyunun 100 dolar olacağı yönünde. 150 dolar olabileceğini bildirenler de oldu. Tabi bunlar tamamen tahminlerden ibaret.

GTA 6 çıkmadan 69,99 euro fiyatı ile satışa sunuldu 1

GTA 6 satışa çıktı

Oyun henüz oynanabilir durumda değil ve resmi olarak da satışa çıkmadı. Ancak bir internet sitesi daha oyun çıkmadan oyunun Xbox ürün anahtarını 69,99 eurodan satışa sundu. Güncel kur ile GTA 6 bu siteden 2 bin 425 TL yapıyor.

Daha önce bu tarz oyun çıkmadan ön siparişle oyun satışları yapılmıştı. Ancak henüz resmi fiyat açıklanmadan bu kadar erken bir satışın yapılması kafalarda soru işareti yaratıyor. Dolayısıyla oyun çıktığı zaman ürün anahtarını aktifleştiremeyebilirsiniz. Bu sebeple güvenilir kanalları ve resmi açıklamaları takip etmekte fayda var.

GTA 6 çıkmadan 69,99 euro fiyatı ile satışa sunuldu 2

Bu tarz oyun satışlarında resmi açıklamaları takip etmenizi ve güvenilir sitelerden alışveriş yapmanızı tavsiye ederiz.

OyunTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir