Üç Kız Kardeş dizisi 4 Mayıs Cumartesi günü final yapacak - Haber Jet

Üç Kız Kardeş dizisi 4 Mayıs Cumartesi günü final yapacak

Kanal D ekranlarında 3 sezondur devam eden Üç Kız Kardeş dizisi final bölümü ile son kez ekranlara gelecek.  Başrollerini Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya gibi isimlerin paylaştığı dizinin final bölümü yayın tarihi  ve son bölüm  detaylarıyla ilgili merak edilenler…

Ekranların uzun soluklu ve her hafta yeni bölümü merak beklenen Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi bitti. Süreç Film imzalı dizi final kararı aldığını duyurmuştu. İzleyiciler Üç Kız Kardeş final tarihi ve dizinin son bölümü ile ilgili detaylı araştırmalar yapıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş  4 Mayıs Cumartesi günü final bölümüyle ekranlarda olacak.  Yapımcı Süreç Film sosyal medya hesabından dizinin takipçilerine teşekkür ederek “3 sezondur bizlerle olan sevgili takipçilerimiz, öncelikle bu yolculukta bizlerle olduğunuz için teşekkür ederiz. 84. bölümde final bölümümüzle sizlerle olacağız.” açıklamasını yaptı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

84. bölümü ile son kez izleyici ile buluşacak Üç Kız Kardeş dizisinin final fragmanı yayınlandı. Türkan ve Somer, sevdiklerinin önünde tekrar evlenecek. Türkan ile Somer, dillere destan bir düğün ile hayatlarını tekrar birleştirmenin mutluluğunu yaşarlar.

Dizinin 27 Nisan Cumartesi günü yayınlanan 83. bölümünde ise kızlarını bir araya getirip, yakınlaştırmaya çabalayan Sadık, kendi sağlığını tehlikeye atar. Müjgan’ın yaptıkları, Sadık için geri dönülmez bir yolun başlangıcı olacaktır. Kızlar babasına Müjgan’ın gerçek yüzünü gösterdikleri için zafer kazanmış gibi hissederler.

Türkan ve Somer tatlı bir düğün telaşı yaşarken, Dönüş ise aldığı ani kararla Serdar’a büyük bir şok yaşatır. Sadık ise yaşadıklarının ağırlığıyla mücadele etmeye çalışır. Kızlarını bir araya getirip, yakınlaştırmaya çabalarken, kendi sağlığını tehlikeye atar.

Üç Kız Kardeş dizisi 4 Mayıs Cumartesi günü final yapacak 2

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Reha Özcan,

İclal Aydın,

Berker Güven,

Özgü Kaya,

Almila Ada,

Melisa Berberoğlu,

Veda Yurtsever,

Tayfun Eraslan,

Benian Dönmez,

Nazlı Senem Ünal,

Murat Çidamlı,

Demircan Kaçel,

Vural Şahanoğlu,

Hakan Atalay ,

Emre Kıvılcım,

Mert Özcan,

Ece Baliç

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir