Sevgilisini darp ettiği iddia ediliyordu! Yüzyüzeyken Konuşuruz'un gitaristi Can Tunaboylu kimdir? - Haber Jet

Sevgilisini darp ettiği iddia ediliyordu! Yüzyüzeyken Konuşuruz’un gitaristi Can Tunaboylu kimdir?

Yüzyüzeyken Konuşuruz müzik grubunun gitaristi Can Tunaboylu, sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Savunmasında, “Kendisine isteyerek vurmadım, mağdurum” diyen Can Tunaboylu şarkıcı Aybike Çelik'i darp ettiği iddialarıyla yeniden gündemde. Gündemin konuşulan isimlerinden Can Tunaboylu'nun usta oyuncu Ayşe Tunaboylu'nun oğlu olduğu ortaya çıkmıştı.

Yüzyüzeyken Konuşuruz müzik grubunun üyesi Can Tunaboylu, eski sevgilisi Aybike Çelik tarafından “şiddet” iddiasıyla suçlanıyordu.

Hakkında kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen Can Tunaboylu’nun yargılanmasına başlandı. 34 yaşındaki şarkıcı Aybike Çelik gitarist sevgilisi Can Tunaboylu’nun 4 Haziran 2023 tarihinde kendisini darp ettiğini iddia etti, olaydan 12 gün sonra Tunaboylu’dan şikayetçi oldu.

Savunma yapması için söz verilen sanık Can Tunaboylu,  olay günü konserden çıktığını eve geldiklerinde kız arkadaşının aşırı kıskançlık nedeniyle sinir krizi geçirerek kendisine saldırdığını söyledi. Savunmasında “Kafama yumruk atmaya başladı. Kollarımla kafamı korumaya çalıştım ancak yumruklamaya devam etti. ’Yeter artık’ diyerek kollarımı yana açtım. Yanlışlıkla suratına darbe geldi” dedi.

Can Tunaboylu Kimdir?

Can Tunaboylu’nun duruşmada “Annem ve babam sanatçı, ben de müzisyenin. Daha önce hiçbir şiddet olayına karışıp davalık olmadım.” ifadeleri dikkat çekti.

Tunaboylu, ” Kendisine isteyerek vurmadım. Tam göremedim ama darbe suratına geldi sanırım. Sabaha karşı polis çağırdım. İkimizde şikayetçi olmadık. Kendisine yumruk attığımı söylüyor fakat bunlar gerçek dışı. Kasten yapmadım.  İşlerimin en yoğun olduğu dönemde sosyal medya aracılığıyla üzerimden linç kampanyası başlattı.” diyerek  mağdur olduğunu söyledi.

Ayşe Tunaboylu oğlu Can Tunaboylu kimdir?

Aybike Çelik ise, “Bana karşı ilk şiddeti tekme ile gerçekleşti. Suratıma ve karnıma bir çok kez darpta bulundu. 7 Mayıs tarihinde beraber yaşadığımız evin önünde de beni darp etti. Yere düştüm, kafamı yere çarptı. Kafama dikiş atıldı. ” dedi.

Olay günü Can Tunaboylu’nun  yumruk attığını tırnaklarını göğsüne bastırdığını ve tırnaklarının kırıldığını söyledi. Sanığa aşık olduğumu düşündüğüm için bu ve diğer olaylarda onu korumak adına şikayetçi olmadım.  Sonrasında darp raporu almamam için evde tutulduğumu anladım. Şikayetçi olmaya o zaman karar verdim. Şikayetçiyim” dedi.

Mahkeme, tanıkların bir sonraki celse hazır edilmesi için duruşmayı erteledi.

Şarkıcı sevgilisi Aybike Çelik’e şiddet uyguladığı konuşulan Can Tunaboylu kimdir soruları ile Yüzyüzeyken Konuşuruz müzik grubunun üyesi hakkında araştırmalar yapılıyor.

Yüzyüzeyken Konuşuruz Gitaristi Can Tunaboylu

CAN TUNABOYLU KİMDİR?

Can Tunaboylu, Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristidir. Müzik dünyasındaki kariyerine Yüzyüzeyken Konuşuruz ile devam etmektedir.

Televizyon ekranlarında birçok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu’nun oğludur.

Ünlü müzisyen Instagram’da “cantunaboylu” kullanıcı ismi yer alıyor ve 3 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Eski sevgilisi Aybike Çelik, Tunaboylu hakkında kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla 2023 yılında dava açtı.

Çelik’in iddialarının ardından böyle bir olayla gündeme geldiği için üzgün olduğunu dile getirdi. Olayın yargıya taşınmış olduğundan, soruşturmanın gizliliğine zarar masumiyet karinesini zedelememek adına şimdilik sessiz kalacağını ifade etmişti.

Can Tunaboylu’nun yargılanmasına23 Mayıs 2024 tarihinde başlandı. Şiddet haberleriyle gündeme gelen gitarist Can Tunaboylu  Aybike Çelik’i darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada, ilk kez hakim karşısına çıktı ve duruşmada savunma yaptı.

MagazinTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir