Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Eren Dişli kimdir? - Haber Jet

Ali Koç’un yönetim kurulu listesinde yer alan Eren Dişli kimdir?

Fenerbahçe'de yeniden başkan adayı olan Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu. Acun Ilıcalı'nın da yer aldığı listede Fenerbahçeli Yarınlar yönetim kurulu üyesi Eren Dişli'nin ismi dikkat çekiyor.

Fenerbahçe’de başkanlık yarışında Aziz Yıldırım’la karşı karşıya olan mevcut başkan Ali Koç, yeni yönetim kurulu listesini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın da listede olduğu öğrenilmişti.

Mevcut yönetimde bulunan Selahattin Baki, İlker Dinçay, Ömer OKan ve Can Gebetaş listede yer almazken 10 yeni isim listede yerini buldu.

Yönetim kurulu listesinde bulunan yeni isimler arasında Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan ve Milli Voleybolcu Zehra Güneş’in eski sevgilisi Eren Dişli’de yer alıyor.

Ali Koç’un Yönetim Kurulu Listesinde Yer Alan Eren Dişli Kimdir?

EREN DİŞLİ KİMDİR?

Ünlü iş adamı Davut Dişli’nin en küçük oğlu olarak 2000 yılında dünyaya gelen Eren Dişli, bir dönem A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank’ın yıldız oyuncusu Zehra Güneş’le birlikteliği nedeniyle gündeme gelmişti.

Fenerbahçeli bir aileden gelen Dişli, Saint Joseph Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

2021 yılında Fenerbahçeli Yarınlar Derneği’ni kurdu ve kuruluşundan bugüne yönetim kurulu başkanı olarak görevini yürütmekte.

2022 yılında kurulan Sapien isimli kültür, sanat, eğlence temalı içerikleri üreten YouTube kanalının kurucu ortakları arasında yer almaktadır.

YouTube’da kendi kanalları Sapien’de ve abisi Emir Haktan Dişli’nin eşi Instagram fenomeni ve YouTuber Dilara Geyik Dişli’nin videolarında görünmektedir.

eren dişli kimdir, kaç yaşında?

EREN DİŞLİ KAÇ YAŞINDA?

2000 doğumlu Eren Dişli, 24 yaşındadır.

ZEHRA GÜNEŞ  VE EREN DİŞLİ AYRILDI MI?

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank’ın yıldız ismi Zehra Güneş ile bir yıldan uzun süren bir beraberlikleri vardı. Ancak çiftin karşılıklı birlikte oldukları fotoğrafları kaldırması sonrası 2022 yılının sonunda ayrıldıkları ortaya çıktı.

GündemSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir