Sagopa Kajmer Ceza barışması! Ceza'dan annesini kaybeden Sagopa'ya baş sağlığı mesajı geldi - Haber Jet

Sagopa Kajmer Ceza barışması! Ceza’dan annesini kaybeden Sagopa’ya baş sağlığı mesajı geldi

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in annesi Serpil Özyavuz hayatını kaybetti. Kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. İlk baş sağlığı mesajı bir dönem küslükleriyle gündemde olan Ceza'dan Sagopa'ya baş sağlığı mesajı geldi.

Türkçe rap müziğin öncü isimlerinden Ceza ve Sagopa Kajmer’in küslüğü yıllardır süregelen tartışmalarıyla her zaman gündemde oldu.

Bir dönem birlikte çalışan ve Türkçe Rap müziğe “Neyim Var Kİ” adlı efsaneleşen bir eser bırakan iki büyük rapçi, yıllar sonra savaş silahlarını indirerek zor günlerinde birbirlerine baş sağlığı diledi.

2019 yılında Ceza’nın babasının vefatından sonra Sagopa baş sağlığı mesajını sosyal medya üzerinden iletmiş ikisinin arasındaki küslük son bulmuştu. Bugün Sagopa Kajmer’in annesini kaybettiği haberi üzerine ilk baş sağlığı mesajı Ceza’dan geldi.

Sagopa ve Ceza barıştı mı?

Sagopa Kajmer X hesabı üzerinden “2 haziran öğle sonrası annemi kaybettim.2 sene boyunca savaştı…savaştık. O savaşı kaybetti,ben hem savaşı hem annemi kaybettim.” sözleriyle annesi Serpil Özyavuz’un vefat haberini duyurdu.

Sagopa Kajmer annesi Serpil Özyavuz ne hastası?

Ardından Ceza Instagram hesabı üzerinden “Başın sağ olsun, çok ağır bir acı.. sana ve ailene sabır diliyorum.. Rahmetle.. Serpil Özyavuz” sözleriyle eski dostuna baş sağlığı dileklerini iletti.

Sagopa Kajmer Ceza Barışması! Ceza’dan Annesini Kaybeden Sagopa’ya Baş Sağlığı Mesajı Geldi

CEZA SAGOPA KAJMER BARIŞTI MI?

2019 yılında Ceza’nın babası Danyal Özçalkan’ın vefatından sonra Sagopa X hesabından “Osibasa’yı her gördüğümde aklıma hala Danyal amca gelir.Efendi ve babacan baba. Tıpkı anneni kaybettiğimiz zamanki hislerimle yazıyorum. Ayben ve sana ayrıca tüm Danyal amcayı sevenlere başsağılığı diliyorum. Bol sabır diliyorum.” sözleriyle Ceza’nın hesabını etiketleyerek bir paylaşım yapmıştı.

Ardından Ceza’da “Saol Yunus. Hayat işte. O da seni severdi… mekanı cennet olsun” sözleriyle karşılık verdi.

İkilinin yıllar sonra gelen bu diyaloğu hayranlarını barıştıkları konusunda umutlandırdı.

2021 yılında Sagopa’nın Ceza, Dr. Fuchs ve Fuat Ergin hakkında yazdıkları gündem olmuştu.

“biz türk rap’in 4 kişilik temel taşıyız. görüşmesek de,buluşmasak da, atışsak da,herbirimizin ayrı ayrı hakkı vardır.yaşasın rap @ceza_ed @fuat_ergin #drfuchsofficial” sözlerini paylaştı.

Bu olaydan bir süre sonra bir konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ceza, Sagopa’yla barışma iddialarına “Barışmak yok ama zaten bir savaş yok ki…Bizde sadece dargınlık var.” sözleriyle karşılık vermişti.

Sago ve Ceza neden küstü?

SAGO ve CEZA NEDEN KÜSTÜ?

Kuvvetmira adlı rap oluşumunda birlikte çalışan Sagopa ve Ceza’nın arasının tam olarak açılma nedeni bilinmese de tarafların farklı iddiaları var.

2003 yılında İsveç konseri sonrası aralarının açıldığını belirten Kajmer, o zamanki kız arkadaşı ve eski eşi kendileri gibi rapçi olan Kolera’ya ağır küfürler ettiklerini söylemişti.

Diğer tarafta ise olaylar Ceza, Fuat ve Ayben’in bir reklamda oynaması üzerine, Kolera reklam filmine laf söylemiş ve ortalık karışmıştı.

İkili arasındaki gerilimin detayları bilinmese de kırgınlıklar yıllarca devam eden dissleşmeyi beraberinde getirdi.

İkilinin araları açılmadan önce ürettikleri “Neyim Var Ki?” adlı şarkısı Ceza’nın Rapstar albümünde yer almakta.

MagazinSon DakikaTrend

Sagopa Kajmer Ceza barışması! Ceza’dan annesini kaybeden Sagopa’ya baş sağlığı mesajı geldi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Leyla Leyla

    Sagoppa Kajmer ve Ceza sonunda barıştı, keşke başka türlü olsaydı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir