Rihanna'nın Fenty defilesinin bitirdiği Victoria’s Secret 4 yıl aranın ardından geri dönüyor - Haber Jet

Rihanna’nın Fenty defilesinin bitirdiği Victoria’s Secret 4 yıl aranın ardından geri dönüyor

Gösteri dünyasının önde gelen şovlarından Victoria's Secret defileleri geri dönmeye hazırlanıyor. Podyuma damga vuran melekleriyle her yıl heyecanla beklenen moda şovu 2024'ün sonlarında yeniden başlayacak. Yeni formatı ile moda dünyasını cezbetmeye hazırlanan Victoria's Secret defilesi ne zaman araştırılmaya başlandı. İç giyim markası Victoria's Secret 2024 defilesi ile ilgili detaylar merak edildi.

İlk olarak 1995 yılında başlayan 2018 yılına kadar devam eden Victoria’s Secret defileleri süresiz olarak durdurulmuştu. Aradan geçen 4 yılın ardından moda dünyasını sallayan yepyeni bir gelişme yaşandı.

Gösteri dünyasını kasıp kavuran Victoria’s Secret defilesi bu yıl Sonbahar aylarında yeniden düzenlenecek. Ünlü marka resmi sosyal medya hesabı üzerinden sürpriz bir video paylaştı. Paylaşımda, podyuma çıkan modellere bu sonbahar için hazır olmaları için mesaj gönderildi.

Victoria’s Secret Sonbahar’ı işaret ettiği defile ile paylaşımına şu notu düştü:
“Yorumları okuduk ve sizi dinledik. Victoria’s Secret Fashion Show geri döndü ve bugün kim olduğumuzu, artı bildiğiniz ve sevdiğiniz her şeyi yansıtacak – ihtişam, podyum, kanatlar, müzikli eğlence ve daha fazlası! Bizi izlemeye devam edin… Bundan sonrası sadece daha ikonik olacak.”

Rihanna’nın Fenty Defilesinin Bitirdiği Victoria’s Secret 4 Yıl Aranın Ardından Geri Dönüyor

Zirvede olduğu dönemde 10 milyondan fazla izleyici çeken Victoria’s Secret şovları Gigi Hadid, Gisele Bundchen ve Kendall Jenner gibi üst düzey modelleri ağırladı. Irına Shayk, Bella Hadid gibi modeller de bu defilelerde Adriana Lima’nın dahil olduğu kıdemli Victoria’s Secret modelleriyle aynı podyumu paylaştı.

Rihanna’nın Fenty Defilesinin Bitirdiği Victoria’s Secret 4 Yıl Aranın Ardından Geri Dönüyor

RİHHANA’NIN FENTY DEFİLESİ VİCTORİA’S SECRET ŞOVLARINI ZORA SOKTU

Markanın podyum şovlarında mankenlerin, zayıflık algısının ön planda tutulduğu güzellik standartlarına göre seçilmesi tepki çekmiş ve tartışmaları beraberinde getirmişti.  Markasının sonbahar-kış koleksiyonunu tanıtan Rihanna ise Savage X Fenty defilesinde bir ilke imza atmıştı. Rihanna  2018 yılında kendi iç çamaşırı markası Savage X Fenty ile farklı ırklardan ve beden ölçülerden modellere yer vererek podyumun tozunu attırmıştı.

2018 yılında gerçekleşen  iç çamaşırı defilesinde büyük beden modellere de yer veren Rihanna’nın bu hamlesi Victoria’s Secret’i bir hayli zora sokmuş prestij kaybettirmişti.

Rihanna’nın Fenty Defilesinin Bitirdiği Victoria’s Secret 4 Yıl Aranın Ardından Geri Dönüyor

Rihanna’nın Fenty’sine karşı pazar payını kaybetmeye devam eden Victoria’s Secret defilelerinin reytingleri de satışları düşünce 2019 yılındaki defile iptal oldu.

Bu konuda birtakım incelemeye maruz kalan etkinlik zamanla izleyicisini kaybetmişti. Victoria’s Secret 2019 yılında defile şovlarını süresiz olarak durdurmuş ve uzun yıllardır başlatmamıştı.

Rihanna’nın Fenty Defilesinin Bitirdiği Victoria’s Secret 4 Yıl Aranın Ardından Geri Dönüyor

O zamandan bu yana şirket, yönetim kuruluna daha fazla kadın ekledi. Beden yelpazesini genişleterek ve daha çeşitli modellere rol verip çeşitliliği teşvik ederek imajını yenilemeye çalıştı.

VİCTORİA’S SECRET 2024 DEFİLESİ NE ZAMAN?

Ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret’ın yeni hamlesi ile Victoria’s Secret 2024 defileleri yeni bir pencere ile ihtişamı, meşhur kanatları ve eğlenceyi yeniden podyumda ortaya koyacak.  Tüm dünyada ilgi ile takip edilen Victoria’s Secret Fashion Show’un melekleri bu yıl 2024  Sonbahar aylarında yeniden podyum heyecanı yaşatacak.

MagazinEditörün Seçtikleri

Rihanna’nın Fenty defilesinin bitirdiği Victoria’s Secret 4 yıl aranın ardından geri dönüyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Dilara Dilara

    hiç dönmeseler de olur. dünyadaki güzellik standartları onların bıraktığı yerden sonra çok değişti

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir