Müge Anlı'da aranan Nuran Şahin öldürüldü mü? Cinayet itirafı... - Haber Jet

Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin öldürüldü mü? Cinayet itirafı…

Müge Anlı'da aranan Nuran Şahin, 17 Nisan'da Antalya'daki evinden hastaneye gitmek üzere çıktı ve bir daha haber alınamadı. Kızı Sinem Şahin annesi Nuran Şahin'in kaybolmasından iki gün sonra komşuları Fettullah Kaya'nın da ortadan kaybolmasına da dikkat çekerek Müge Anlı'ya başvurdu. Nuran Şahin bulundu mu, öldürüldü mü soruları gündeme geldi.

Müge Anlı, 17 Nisan’dan beri kayıp olan Nuran Şahin olayının izini sürüyor. 3 Mayıs yayınında cinayet şüphesinin de ortaya atıldığı olay sonrası Nuran Şahin öldürüldü mü sorusunun cevabı araştırılıyor.

NURAN ŞAHİN OLAYI NE?

17 Nisan’da Antalya Gazipaşa’daki evinden hastaneye gitmek üzere ayrılan 52 yaşındaki Nuran Şahin’den bir daha haber alınamadı.

Kızı Sinem Şahin, Annesini bulmak ve kaybolmasının ardından Gökmen ismiyle bilinen komşuları Fetullah Kaya’nın da ortadan kaybolmasıyla artan şüpheleri gidermek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

Sinem Şahin, annesinin bilinçli ve akıllı bir kadın olduğuna dikkat çekerek kaybolmasının altında bir neden olduğunu iddia etti.

Stüdyoda karşı karşıya gelen Şahin ve Kaya ailesi arasındaki tansiyon yükseldi. İki aile, karşılıklı iddialar ile birbirini suçladı.

Müge Anlı, konuya ilişkin incelemeleri sonrası Nuran Şahin’in kaybolduğu gün 2 ayrı erkekle otel kaydı olduğunu açıkladı.

Kayıp kadının görüştüğü şahıslardan biri Dursun Ali Çelik’ti.

Müge Anlı'da aranan Nuran Şahin öldürüldü mü? Cinayet itirafı... 2

Bütün bunların yanı sıra eşinin kaybolduğu gün nerede olduğu belli olmayan Mustafa Şahin kaybolma gününe dair bir şey hatırlamadığını belirtti.

2 Mayıs 2024 Perşembe günü yayınında gizli bir kadın tanığın kendi eşiyle Nuran arasında bir ilişki olduğunu ve Mustafa Şahin’inde olduğu bir ortamda yüzleşme yaşandığını ifade etti.

Sözlerine devam eden tanık, kocasından boşanmayı düşündüğünü ancak kayıp kadının eşinin iş arkadaşlarıyla da ilişkisi olduğunu açıkladı.

Kayıp kadının kızı Sinem’e babasının olay günü nerede olduğunu sordu.

Durmuş Ali Çelik ve Mustafa Şahin’in iş birliği yaparak yasak ilişki yaşadıkları düşünülen Nuran Şahin ve Fetullah Kaya’yı çeçek mevkiinde  uçurumdan attıkları iddiası ortaya atıldı.

İddialar sonrası sakinliği dikkat çeken eş, karısına güvendiğini söyleyerek başka yorum yapmadı.

Müge Anlı'da aranan Nuran Şahin öldürüldü mü? Cinayet itirafı... 3

İDDİALAR SONRASI KAYIP KADIN BULUNDU MU?

Kayıp kadının arkadaşı Zeynep Hanım’ın ifadesine göre Nuran evden çıktıktan sonra Gökmen Kaya ile telefonda konuştuğunu ve ardından kaybolduğunu iddia etti.

Eşi ve kızı ise Nuran Şahin’in Gökmen Kaya ile kaçmadığını düşünüyor.

Nuran Şahin’in kaçtığı mı, kaçırıldığı mı sorularının cevapları merak ediliyor.

MagazinÖne Çıkan Haberler

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir