Mahmut Tuncer estetik operasyon geçirdi İşte ünlü şarkıcının son hali! - Haber Jet

Mahmut Tuncer estetik operasyon geçirdi İşte ünlü şarkıcının son hali!

Ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer'in son dönemlerinde yüzündeki değişikliğin fark edilmesiyle estetik operasyon mu yaptırdı, hangi operasyonları yaptırdığı merak ediliyor. Detaylar haberimizde.

62 yaşındaki Mahmut Tuncer’in son hali estetik operasyon yapıp yaptırmadığı sorusunu akıllara getirdi.

Son değişimiyle dikkat çeken ünlü şarkıcının, sosyal medyada yayılan fotoğraflardan sonra estetik operasyon geçirdiği düşünüldü.

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda daha zayıf ve parlak, genç bir cilde sahip olduğu fark edilen Mahmut Tuncer’in hangi estetik operasyonları yaptırdığı merak ediliyor.

HANGİ ESTETİK OPERASYONLARI YAPTIRDI?

Ünlü şarkıcının yayınlanan fotoğraflarından yola çıkarak tüm yüz gençleştirme işlemi yaptırdığı öğrenildi. Ameliyatsız bir uygulama olan tüm yüz gençleştirme (Yüz Lifting) işlemi cildin sıkılaştırılmasını sağlayan ameliyatsız bir estetik uygulamasıdır.  Mahmut Tuncer estetik operasyon geçirdi İşte ünlü şarkıcının son hali! 2

SERTAB ERENER’İN ESTETİKLİ HALİ GÜNDEM OLMUŞTU

Eski şarkılarından Mecbursun’a çektiği yeni klibinde kamera karşısına geçen Erener’in paylaştığı görüntülerde yüzündeki değişiklik sosyal medyada yankı uyandırmıştı.

Çenesine protez dolgu ve göz çevresine botoks yaptırdığı öğrenilen ünlü şarkıcı tepkiler sonrası sosyal medya hesabından makyajsız halini yayınladı.

Mahmut Tuncer estetik operasyon geçirdi İşte ünlü şarkıcının son hali! 3

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir