Kızının saldırdığını söylemişti! Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin babası iş insanı çıktı - Haber Jet

Kızının saldırdığını söylemişti! Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe’nin babası iş insanı çıktı

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, X (Twitter) hesabından yaptığı açıklamayla kızı Ayşe'nin kendisine saldırıp ardından balkona kilitlediğini söyledi. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran olay sonrası Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin iş insanı babası Efe Önbilgin ismi yeniden gündeme geldi.

Ünlü manken Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızı Ayşe tarafından fiziksel saldırıya uğradığını ve ardından kızının kendisini balkona kilitlediğini yazdı. 112’yi arayarak kurtarıldığını açıklayan Akkaya sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla kızı ile yaşadıklarını milyonlara duyurdu.

Deniz Akkaya’nın bu paylaşımında son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kalıp, hayatının kabusa döndüğünü de söyledi. Ünlü mankenin kızı ile yaşadıkları ve  kızının babası ile ilgili açıklamaları gündeme damga vururken Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe’nin babasının kim olduğu merak edildi.

Efe Önbilgin kaç yaşında?

Deniz Akkaya’nın kendisine saldırdığını söylediği kızı Ayşe’nin babası Yurtdışında yaşayan iş insanı Efe Önbilgin’dir. Yıllar önce iş insanı Efe Önbilgin ilişki yaşayan Akkaya 2009 yılında Ayşe ismindeki kızlarını kucağına aldı.

Deniz Akkaya kızının babası kimdir, adı nedir, nereli kaç yaşında?

EFE ÖNBİLGİN KİMDİR?

Efe Önbilgin iş insanıdır ve yurt dışında yaşıyor. Medya sektöründe görev yaptı. CNN Türk’te genel müdürlük yapan Önbilgin, daha sonra TNT kanalında da çalıştı.

Deniz Akkaya ile ilişkileri yıllar önce inişli çıkışlı devam ederken Kasım 2010 tarihinde ayrıldılar. Kızı Ayşe 10 Aralık 2009 ‘da doğmuştur.

Sürpriz bir kararla üniversite arkadaşı Duygu Ekşi ile evlendi.  Bir süre sonra boşandığı eşi Duygu Hande Ekşi’den Can adında bir oğlu vardır.

Deniz Akkaya'nın kızının babası Efe Önbilgin kimdir?

DENİZ AKKAYA KIZI AYŞE TARAFINDAN FİZİKSEL SALDIRIYA UĞRADI

46 yaşındaki Deniz Akkaya X/ twitter hesabından  “Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim.
benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi.” ifadelerini kullanarak kızı ile ilgili şaşkına çeviren bir paylaşım yaptı.

Kızının Saldırdığını Söylemişti! Deniz Akkaya’nın Kızı Ayşe’nin Babası Iş Insanı çıktı

Kızı Ayşe’nin kendisine itibar suikastı yapmak istediğini de iddia eden Akkaya “Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin” dedi.

BAKANLIK DENİZ AKKAYA’NIN KIZINI KORUMA ALTINA ALDI

Olayın kamuoyuna yansımasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı yapılan incelemeler sonucunda kızı Ayşe’yi koruma altına alarak gerekli psikolojik desteği sağlamaya başladı.

Kızıyla yaşadığı olayın gündem olmasının ardından X hesabı üzerinden video yayınlayan Akkaya, polisi aradığını ve kızını çocuk esirgemeye kendi rızasıyla gönderdiğini açıkladı.

MagazinTrend

Kızının saldırdığını söylemişti! Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe’nin babası iş insanı çıktı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Melike Melike

    Deniz Akkaya kızının babası ile daha önce evli miydi

    Yanıtla
  • Dilara Dilara

    Deniz Akkaya kızını burnu sürtsün diye kendi göndermiş

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir