Kirli Sepeti dizisi 19 Mayıs’ta final yapıyor - Haber Jet

Kirli Sepeti dizisi 19 Mayıs’ta final yapıyor

NOW ekranlarının sevilen dizisi Kirli Sepeti dizisinin ne zaman ve kaçıncı bölümde final yapacağı merak ediliyordu. Pazar akşamları yayınlanan Kirli Sepeti devam edecek mi sorusu yanıt buldu.

Başrollerinde Ceren Moray, Ayça Bingöl ve Cansu Tosun’un yer aldığı Kirli Sepeti dizisinin akıbeti belli oldu. Kirli Sepeti bitiyor mu?

Gazeteci Birsen Altuntaş‘ın haberine göre, Kirli Sepeti 31. bölümü ile ekranlara veda edecek. Yeni bir değişiklik olmazsa Mayıs’ta ekrana gelecek olan 31. bölümünde ekrana veda etmesi planlanıyor.

Now’un yeni dizilerinden Korkma Ben Yanındayım reytinglerde istediği başarıyı yakalamayınca final kararı almıştı.

Eylül ayında izleyici ile buluşan kanalın eğlenceli dizilerinden Kirli Sepeti için de final yapacağı kesinleşti. Yayın hayatına bir sezon devam edebilen dizinin izleyicileri

KİRLİ SEPETİ FİNAL TARİHİ

Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği  Kirli Sepeti 19 Mayıs’ta ekranlara gelecek olan bölümüyle final yapacak.

Kirli Sepeti dizisi 19 Mayıs’ta final yapıyor 2

KİRLİ SEPETİ 28. BÖLÜMDE NE OLDU?

Final yapmaya hazırlanan Kirli Sepeti dizisinin 28 Nisan Pazar akşamı verilen bölümünde heyecan yine doruktaydı.

Hayriye isimsiz kahraman olarak üne kavuşunca yaklaşmakta olan tehlikeyi farkına varmaz. Öte yandan Songül korktuğunun başlarına geldiğini hemen anlar.

Ne yazık ki korkunun ecele faydası yoktur. Tam yolun sonuna gelinde derken başka bir isimsiz kahraman yardımlarına koşar.

İsimsiz kahramanlarının kim olduğunu bulmak isterlerken yine bir ölüm kalım meselesi gündemi değiştirir.

Medine’nin kırık kalbinin parçalarının üzerine Yasemin basıp geçince Medine gözünü karartır. Her şeyle ve herkesle yüzleşmeye karar verir. Hayriye, isimsiz kahramanlarının kim olduğunu öğrenme şokunu yaşarken Medine ölümle burun buruna gelir.

KİRLİ SEPETİ KONUSU

Fatih Aksoy’un yapımcısı olduğu dram türündeki dizide İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatları anlatılıyor.

Yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ederken aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izliyoruz.

Kirli Sepeti dizisi 19 Mayıs’ta final yapıyor 3

KİRLİ SEPETİ YAYIN SAATİ

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi  Kirli Sepeti her Pazar saat 20.00’da NOW ekranlarında yeni bölümü ile ekranlara konuk oluyor.

KİRLİ SEPETİ OYUNCU KADROSU

Songül
(Ayça Bingöl)

Hayriye(Ceren Moray)

Medine
(Cansu Tosun)

Kahraman
(Serkay Tütüncü)

Murat
(Halil İbrahim Ceyhan)

Aylin
(Melisa Döngel)

Nergis
(Gözde Seda Altuner)

Yasemin
(Bestemsu Özdemir)

Ahmet
(Deniz Sarıkaş)

İlkgül
(Aleyna Özgeçer)

Feyyaz
(Serhat Kılıç)

Canan
(Devrim Yakut)

MagazinFilm Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir