İngiliz fenomen Chiara King Türk sevgilisiyle ayrıldıktan sonra paylaşımlarıyla ses getirdi - Haber Jet

İngiliz fenomen Chiara King Türk sevgilisiyle ayrıldıktan sonra paylaşımlarıyla ses getirdi

Ünlü şarkıcı ve İngiliz TikTok fenomeni Chiara King sosyal medya paylaşımlarıyla ses getirmeye devam ediyor. Daha önce Türk sevgilisi Eren San ile gündeme gelen Chiara King bu kez Monaco Grand Prix'de yarışları izlemeye gitti.

TikTok fenomeni ve şarkıcı Chiara King Monaco’da izlemeye gittiği F1 yarışlarından bir video paylaşarak yarışçılara övgü dolu sözler söyledi. Daha önce Türk erkekler hakkındaki sözleri ile Türkiye’de gündeme gelen Chiara King sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık eleştiri dolu yorumlara maruz kalıyor.

TikTok’ta 4 milyona yakın takipçisi bulunan Chiara King geçtiğimiz yıl Türk erkeklerinin ilk buluşmaya gül ile geldiğini ve oldukça centilmen olduğunu söylemişti.

Fenomen isim bugünlerde Türk sevgilisi ile de gündemden düşmüyor. Yaklaşık bir yıldır ünlü iş insanı Eren San ile aşk yaşayan Chiara 2 ay önce önce sevgilisi ile ayrıldı.

Chiara King Türk sevgilisi kim?

İş insanı Eren San ayrılıklarıyla ilgili yaptığı açıklamada Chiara King’in kendisinin onayı olmadan tüm özel hayatlarını sosyal medya üzerinden paylaştığını söyledi.

Eren San eski sevgilisi hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atarak Chiara’nın zengin erkek avcısı olduğunu öne sürdü. Sosyal medya da birçok kullanıcı da fenomen isim hakkında benzer yorumlarda bulunuyor. TikTok  fenomeni ve şarkıcı Chiara King Türk sevgilisinden ayrıldıktan sonra soluğu Monaco’da izlemeye gittiği F1 yarışlarında aldı. Monaco’dan yaptığı paylaşımda yarışçılar hakkındaki sözleriyle yine çok ses getirdi.

CHİARA KİNG KİMDİR?

17 Ocak 1999’da İngiltere’de doğdu. TikTok platformunda içerik üreticiliği yapan isim aynı zamanda şarkıcı.

TikTok’ta “chiaraking ” kullanıcı adıyla yer alıyor. 4 milyon takipçili hesabında mizahi içeriklere veriyor. Videolarının çoğu genç bir kadın olarak flört sorunlarını ele alıyor.

19 yaşındayken özgün bir pop müzik single’ı yayınladı. Fenomen isim Türkiye’de iş insanı Eren San ile sevgili olduğu dönemde sıkça adını duyurdu.  Instagram’da 1 milyondan fazla takipçisi olan Chiara King bu platformdaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 25 yaşındaki Chiara boyu 1.73 cm uzunluğundadır.

Chiara King kimdir?

CHİARA KİNG’İN ESKİ TÜRK SEVGİLİSİ KİMDİ?

Chiara King bir süredir ünlü iş insanı Eren San ile sevgiliydi. Ancak ikili geçtiğimiz günlerde ilişkilerine nokta koydu.

Chiara King sevgilisi Eren San kim?

EREN SAN KİMDİR?

Eren San iş insanıdır. Sosyal medya platformu Instagram’da “mr.erensan” kullanıcı adı ile yer alarak paylaşımlar yapıyor.  Chiara King ile sevgili olan iş insanı geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaparak ayrıldıklarını duyurdu.

Sosyal medya hesabından 1 yıldır Chiara King ile sevgili olduklarını ve  2 ay önce ayrıldıklarını duyurdu. Paylaşımında ayrılık gerekçesi olarak sevgilisinin tüm özel hayatlarını sosyal medya üzerinden paylaştığını ifade etti.

Chiara hakkında “Gerçekten üzgün ve bıkmış görünüyordu Bana karşı hissettiği pişmanlık ve utanç duygularından kurtulmak istediğini söyledi” ifadelerimi kullandı.

MagazinTrend

İngiliz fenomen Chiara King Türk sevgilisiyle ayrıldıktan sonra paylaşımlarıyla ses getirdi” haberine 4 yorum yapıldı.

  • Birsen Birsen

    Tam bir zengin koca avcısı tipi var bu kızda

    Yanıtla
  • Gaye Gaye

    Chiara, Türk erkekleri övüyordu en son şimdi sıra formula yarışçılarına gelmiş

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir