Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi Sorgu Odası'nın oyuncu kadrosu - Haber Jet

Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’un yeni dizisi Sorgu Odası’nın oyuncu kadrosu

Hazal Kaya'nın dedektif rolüyle ekranlara geri dönmeye hazırlandığı dizisi Sorgu Odası'nda Çağlar Ertuğrul ile başrolleri paylaşıyor. Dizinin yayın tarihi, hangi platformda yayınlanacağı ve oyuncu kadrosu araştırılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’un başrolünde yer aldığı Sorgu Odası dizisinin oyuncu kadrosu, yayın tarihi, kaç bölüm süreceğine dair detayları duyurdu.

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum dizileriyle adını geniş kitlelerce duyuran Hazal Kaya son olarak Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle izleyicisiyle buluşan ünlü oyuncunun yeni dizisi belli oldu.

Dijital platformda yayınlanacak dizide partneri Fazilet Hanım ve Kızları, Teşkilat dizilerinden bilinen Çağlar Ertuğrul oldu. Çağlar Ertuğrul son olarak Prens dizisindeki Kaptan Van Dijk rolüyle izleyici karşısına çıktı.

SORGU ODASI KONUSU NE?

Polisiye bir dram hikayesini anlatan dizide Hazal Kaya, Cihan isimli bir dedektifi canlandıracak. Dizi; Selim, Cihan ve Güven erkek isimleri konulan 3 kız kardeşin hayatına odaklanıyor. Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi Sorgu Odası'nın oyuncu kadrosu 2

Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin kaleme alıyor.

HANGİ PLATFORMDA YAYINLANACAK?

Dizi, beIn Connect’in dijital platformu olan Tod’da 10 bölümlük mini dizi olarak yayınlanacak. Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi Sorgu Odası'nın oyuncu kadrosu 3

OYUNCU KADROSU

Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’un dışında dizinin kadrosuna Çukur ve Zeytin Ağacı dizilerinden tanınan Boncuk Yılmaz katıldı. Yılmaz, Kaya’nın kardeşi Selim’i canlandıracak.

Melisa Döngel’de diziye Hazal Kaya’nın kardeşi  Güven’i canlandırmak diziye dahil olduğu öğrenildi.

Bunun dışında Deniz Hamzaoğlu, Kubilay Tunçer ve Oktay Çubuk dizinin kadrosuna katıldı.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir