Gaddar dizisi, bu hafta Adnan Oktar örgütünü anlatacak! Oktar'ı Arif Pişkin canlandıracak - Haber Jet

Gaddar dizisi, bu hafta Adnan Oktar örgütünü anlatacak! Oktar’ı Arif Pişkin canlandıracak

Now TV’nin sevilen dizisi Gaddar’da Adnan Oktar suç örgütü konu edindi. Gaddar dizisi gelecek hafta cuma günü saat 20.00’de yayımlayacağı bölümün fragmanını duyurdu.

Fragmanda Adnan Oktar suç örgütüne yapılan gönderme gündem oldu. Gaddar bu hafta Adnan Oktar suç örgütünü nasıl gösterecek?

Adnan Oktar tarikatının dizide nasıl işlendiği izleyiciler tarafından merak konusu olurken fragman üzerinden değerlendirme yapan seyirciler ikiye bölündü.

Seyircilerden bazıları bu konunun işlenmesi sayesinde tarikatın daha çok deşifre olup izleyenlerin daha çok bilinçleneceği yorumunu yapsa da kimisi ise böyle kötü olayları izlemek istemediğini belirtti.

Fragmanda tarikatın insanları nasıl manipüle ettiği, şantaj, tehdit ve şiddet gibi detayların işlendiği görülüyor. Sümeyye Aydoğan ile Çağatay Ulusoy’un başrolleri paylaştığı dizide Adnan Oktar’ı oyuncu Arif Pişkin canlandıracak.

Gaddar dizisi, bu hafta Adnan Oktar örgütünü anlatacak! Oktar'ı Arif Pişkin canlandıracak 1

ARİF PİŞKİN KİM?

30 Kasım 1970 İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu Arif Pişkin ana akımdan birçok dizide yer aldı. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Sahne Sanatları Tiyatro bölümünü bitirdi.

Arif Pişkin’in yer aldığı TV dizilerinden bazıları şöyle; Yargı, Yaban Çiçekleri, Kısmet, Barbaros Hayreddin: Sultan Fermani, Gül Masalı Son Yaz, Payitaht Abdülhamid, İstanbullu Gelin, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkiyadan Dünyaya Hükümdar Olmaz, Güllerin Savaşı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Mor Menekşeler, Kurtlar Vadisi, Köprü.

Oynadığı filmlerden bazıları ise şöyle; Başka Türlü Aşk, Dip, Merve Kült, Terzi Hamdi, Bergen, Yapayalnız, 5 Silahşörler, Her Şey Seninle Güzel, Bir Pazar Sonrası, Koca Dünya, Ağrı’ya Dönüş, Ölürayak, Yaban.

ADNAN OKTAR’IN SUÇLARI NE?

8 bin 658 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar, örgüt yöneticiliği, eğitim hakkının engellenmesi, kişisel verilerin kaydedilmesi, cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak ve diğer sanıkların suçlarından cezalandırıldı.

KEDİCİKLER BELGESELİ NE ANLATIYOR?

Kedicikler belgeselde ve çıktıkları programlarda örgütün yapısını anlattı. Nasıl manipüle ettiklerini açıklayan kedicikler AVM gibi yerlerde tuzağa çekildiklerini söyledi. Daha çok zengin kesimin tercih ettiği AVM’lerde tuzak için bekleyen örgüt üyeleri belirledikleri kriterlere uygun olan kızları avına düşürmek için onlara iltifatlar ederek onları bir yerden tanıdığını dile getirir ve bir iş teklifinde bulunur. Kedicikler, Adnan Oktar’ın bu şekilde planlarını uygulamaya başladığını söyler. Kedicikler yaşadıkları cinsel istismar, şiddet ve baskı gibi eziyetleri tek tek anlattı.

KEDİCİK BELGESELİ NEDEN YASAKLANDI?

Kan donduran detayların yer aldığı Kedicik adlı belgesel İhlas Haber Ajansı’nın telif itirazı nedeniyle yayından kaldırılmıştı. Fakat şu an Kedicik belgeseli tekrar yayına verilmiş durumda.

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Gaddar dizisi başrolde bulunan Gaddar lakaplı Dağhan’ın yaşadığı olayları anlatıyor. Askerden dönen Dağhan’ın başına gelen olaylar yüzünden birden hayatının altüst olmasını ve bir kiralık katile dönüşümü ile birlikte yaşanan olayları anlatıyor.

Dizi her bölümünde toplumsal olaylara dikkat çekiyor.

Dizinin gelecek hafta bölümünde ise Adnan Oktar olayına ışık tutması bekleniyor. Olayı nasıl aktaracakları ise merak konusu.

Gaddar dizisi, bu hafta Adnan Oktar örgütünü anlatacak! Oktar'ı Arif Pişkin canlandıracak 2

GADDAR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Gaddar dizisi cuma günleri saat 20.00’da Now TV ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

GADDAR DİZİSİ OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy (Dağhan Yalçın / Gaddar)

Sümeyye Aydoğan (Aydan Güneş)

Onur Saylak (Müdür Kerem)

Erdal Özyağcılar (Ekber Baltacı)

Buse Meral (Leyla Yıldız)

Alper Çankaya (Enver Baltacı)

Laçin Ceylan (Fatma Yalçın)

Neslihan Yeldan (Oya Güneş)

Umutcan Ütebay (Mesut / Dandun Mesut)

Deniz Özerman (Fikriye)

Uğur Yıldıran (Kurt)

Itır Esen (Yağmur Yalçın / Baltacı)

Aytek Şayan (Gürkan Komiser)

Fatih Berk Şahin (Rüzgar Yalçın)

Anıl İlter (Kalender Zakkum)

İbrahim Çelikkol (Korkut Zakkum)

Afra Karagöz (Nilüfer)

Arif Pişkin (Arif Mübarek)

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir