Düğün hazırlığı için Muammer Ketenci'ye giden Mika Raun gelinlik giydi - Haber Jet

Düğün hazırlığı için Muammer Ketenci’ye giden Mika Raun gelinlik giydi

Cinsiyet değiştirme süreci ve yaptırdığı estetiklerle bambaşka birine dönüşen sosyal medya fenomeni Mika Can Raun özel hayatıyla da çok konuşuluyor. Mika Raun'un sosyal medya hesabında ünlü modacı Muammer Ketenci ile paylaştığı gelinlik videosu sosyal medyayı salladı. Gelinlik deneyen Mika Raun'un evleneceğine dair birçok yorum yapıldı.

Cinsiyet değiştiren TikTok fenomeni Mika Raun geçirdiği estetik operasyonlar ve ses değiştirme ameliyatı sonrası eski hali takipçilerini şaşkına çevirmişti. Mika Raun sosyal medya hesaplarında paylaştığı derin dekolteli pozları ve çektiği videolarla son dönemin dikkat çeken isimleri arasındaydı.

Raun, 1,4 milyon takipçisi bulunan hesabında özel hayatına dair paylaşımlara da yer veriyordu. Sevgilisi Batu ile yaptığı paylaşımları binlerce beğeni ve yorum alan Mika Raun özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Fenomen isim bu kez de gelinlik giydiği anlara dair bir paylaşım yapınca akıllara evleniyor mu sorusu geldi. Ünlü modaca Muammer Ketenci’nin diktiği gelinliği giyen Mika Raun o anları TikTok ve Instagram hesabından paylaşınca sosyal medya çalkalandı.  Straplez ve boncuk işlemeli bir gelinlik deneyen Mika ünlü modacıyla olan videoyu “Muammer Bey’cim ve Kusursuz diktiği gelinlik” notuyla paylaştı.

 Mika Raun evleniyor mu

Sosyal medya fenomeni Mika Raun’a “Mika bile evlendi Vay be utanır mısınız kızlar” “Beyazlar içinde mika evde olan biz nerede hata yaptık acaba” yorumları geldi.

MİKA RAUN EVLENİYOR MU?

Hem tebrik dolu hem de eleştirel birçok yorumun peş peşe geldiği o görüntüler evleniyor iddialarını beraberinde getirdi. Mika Raun’un gelinlik provası düğün hazırlığı olarak yorumlandı. Gerçek ise bambaşka çıktı.

Fenomen isim erkek arkadaşı Batu’nun kuzenin düğünü için giyeceği elbise için ünlü modacı Muammer Ketenciye gitti.  Elbise denerken ünlü modacının isteği ile bedenine uygun gelinliklerden denedi.

Magazin

Düğün hazırlığı için Muammer Ketenci’ye giden Mika Raun gelinlik giydi” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Neslihan Neslihan

    Mika bile gelinlik giydi 😀

    Yanıtla
  • Seval Seval

    Cidden gelinlik giymiş Mika’ya bak sen kiminle evleniyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir