Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı! 3 ay yatacak - Haber Jet

Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı! 3 ay yatacak

Geçtiğimiz Kasım ayında vergi kaçırma ve kara para aklama suçlarından yargılanan Dilan Polat, cezaevinde kendisine zarar verdiği öğrenilmişti. Dilan Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde 3 ay tedavi görmesine karar verildi.

Daha önce cezaevinde intihar girişiminde bulunan Dilan Polat’ın tahliye edilmesi için talepte bulunulmuş ancak kabul edilmemişti. Ardından bugün, Polat’ın tedavi görmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi göreceği aktarıldı.

DİLAN POLAT ÇIKTI MI, SON DURUM?

Kasım ayından bu yana yaklaşık 7 aydır cezaevinde bulunan Dilan Polat’ın geçtiğimiz günlerde sinir krizi geçirerek kendisini yaraladığı öğrenilmişti.

Vücudunda yaralar oluştuğu öğrenilen Polat’ın avukatları tahliye edilmesi için talepte bulunmuştu. İlk talebin reddinin ardından avukatlar tekrar talepte bulundu. Bunun üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Polat’ın Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine karar verdi.

Sevkinin ardından gerekli tahlillerin yapıldı. Adli Tıp Kurumu’ndan çıkan raporun Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na ulaşmasının ardından Dilan Polat’la alakalı son karar belli oldu.

Dilan Polat’ın 3 ay Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmesine karar verildiği öğrenildi.

Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı! 3 ay yatacak 1

SABUN VE KOZMETİK SATIŞIYLA 1 MİLYAR TL’LİK GELİR

Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre, Dilan Polat’ın inceleme altına alınan 60 şirket ve gerçek ticari kişiye ait MASAK ön raporları açıklandı.

Güzellik merkezine ait milyonlarca ürün satışının olduğu soruşturma dosyasında Polat’ın, kozmetik sabun satışı ve influencer ücreti adı altında 1 milyon liralık gelir elde ettiği tespit edildi.

Paranın şirketler arasında transfer edildiği ve bu paranın çiftin kendisi ve akrabalar üzerinde aktarılarak Engin Polat’ın şirketine elden yatırıldığı öğrenildi.

MagazinSon Dakika

Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı! 3 ay yatacak” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Gamze Gamze

    Dilan Polat hapse girmeden önce belki de Bakırköy’e yatırılsa daha karlı olurdu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir