Deadpool 3 filmi 26 Temmuz 2024'te sinemalarda olacak - Haber Jet

Deadpool 3 filmi 26 Temmuz 2024’te sinemalarda olacak

Marvel karakterlerinden olan Deadpool ile Wolverine yeni çıkacak olan filmde buluşuyor. Heyecanla beklenen filmin ilk tanıtımının paylaşılmasıyla beraber sosyal medyada ses getirdi. İzleyiciler ise ne zaman vizyona girecek sorusuna cevap aradı.

Amerikan süper kahraman filmi olan Deadpool & Wolverine vizyon tarihi merakla araştırılırken hangi sinemalarda olacağı ve ne kadar kalacağı gündemde yer aldı. Fragmanı ile büyük ilgi geçen filmin detayları araştırılıyor.

Filmin yayın tarihine kısa süre kala seyirciler gün saymaya başladı. 2008 senesinde yayınlanan Deadpool 2’nin devamı niteliğinde olması beklenen film 26 Temmuz 2024’te izleyici ile buluşacak.

Marvel Studios, Maximum Effort ve 21 Laps Entertainment tarafından üretilen film, Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılıyor.

Deadpool 3 filmi 26 Temmuz 2024'te sinemalarda olacak 2

İlki 2006, ikincisi 2008’de çıkan Deadpool’un yeni filmini Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick ve Zeb Wells yazıyor ve senaryosu Shawn Levy tarafından ilerletiliyor.

Time Variance Authority, karakteri durağan hayatından çıkarırıken Wolverine ile beraber gerçekleştireceği bir görevi kullanıyor.

Devam niteliğinde olan 3. film için Reese ve Wernick senaryosunun olduğunu açıklarken yapıma başlamak için Marvel Studios’tan haber beklediklerini duyurmuştu. Ekim 2019’da başarılı oyuncu Ryan Reynolds’ın yeni filmde yer almaya devam edeceği belirlendi.

20 Kasım 2020 tarihinde Wendy ve Lizzie Molyneux senaryo yazarı olarak açıklandı.

Filmde yer alan oyuncular şöyle:

Ryan Reynolds

Hugh Jackman

Morena Baccarin

Deadpool 3 filmi 26 Temmuz 2024'te sinemalarda olacak 3

Brianna Hildebrand

Jennifer Garner

Leslie Uggams

Karan Soni

Stefan Kapičić

Shioli Kutsuna

Rob Delaney

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir