Çocukları için mevlit okutan Seda Bakan’ın baby shower hakkındaki sözleri sosyal medyada takdir topladı - Haber Jet

Çocukları için mevlit okutan Seda Bakan’ın baby shower hakkındaki sözleri sosyal medyada takdir topladı

Berfu Yenenler’in Youtube programına konuk olan Seda Bakan’ın baby shower ile ilgili sözleri sosyal medyayı salladı. Berfu Yenenler ile baby shower hakkında tartışan Seda Bakan’ın “Ben kimseye hediye getirin diyemem, bizim kültürümüze aykırı” sözleri programa damga vurdu.

Oyuncu Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, Youtube’daki kendi programında Seda Bakan’ı ağırladı. Berfu Yenenler ve konuğu Seda Bakan arasındaki baby shower polemiği sosyal medyanın gündemine oturdu.

Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri isimli programda iki ismin baby shower hakkındaki farklı görüşleri dikkat çekti. Program esnasında Berfu Yenenler ve Seda Bakan arasında, Seda Bakan’ın 2 bebeğine de mevlit okutması ve baby shower yapmaması ile ilgili bir diyalog yaşandı. İki ünlü isim baby shower partisi hakkındaki zıt görüşlerini dile getirirken ünlü oyuncu Seda Bakan’ın sözleri birçok kişi tarafından alkış topladı.

2014 yılında Ali Erel ile nikah masasına oturan Seda Bakan’ın baby shower partilerine karşı çıktığını dile getirmesi programa damga vurdu.

Çocukları için mevlit okutan Seda Bakan’ın baby shower hakkındaki sözleri sosyal medyada takdir topladı 2

SEDA BAKAN BABY SHOWER HAKKINDA NE DEDİ?

“Baby shower yaparak herkesten hediye beklemek çok ayıp değil mi” diyen Bakan, hiç kimseye bana hediye getirin diyemeyeceğini ve bunun kültürümüze aykırı olduğunu” belirtti. Çocukları için baby shower yapmak yerine mevlit okutan Seda Bakan ile Berfu Yenenlerin programdaki o diyaloğu sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Berfu Yenenler, baby shower hakkında Seda Bakan’ın aksine “Ben şimdi doğursam beklerim o hediyeleri, çok pahalılar. “Ben hemen sahiplenirim o kültürü” yanıtını verdi.

SEDA BAKAN KİMDİR?

10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli Gebze’de doğdu. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu.  Seda Bakan, çeşitli dizilerde rol aldı.  Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Eda rolüyle tanınmıştır. Kardeş Payı dizisindeki Feyyza rolüyle popülerliğini arttırmıştır. Ünlü oyuncu, Bana Sevmeyi Anlat, Kara Bela,Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Bana Sevmeyi Anlat, Öldür Beni Sevgilim, Kara Bela, Arif v 216  gibi birçok yapımlarda rol aldı.

Oyunculuğun yanı sıra 2016 yılında yayınlanan “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programının jüri üyeliğini yaptı.

Oyuncu Seda Bakan, 4 Ekim 2014 tarihinde müzisyen Ali Erel ile evlendi. Bu evlilikten 2 kızı vardır.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir