Cem Yılmaz ve sevgilisi sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı! Cem Yılmaz ile ayrılan Necla Karahalil kimdir? - Haber Jet

Cem Yılmaz ve sevgilisi sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı! Cem Yılmaz ile ayrılan Necla Karahalil kimdir?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile kız arkadaşı Necla Karahalil’in ayrıldıkları konuşuluyor. Cem Yılmaz ve  Necla Karahalil sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı. Cem Yılmaz ile Necla Karahalil ayrıldığı gündeme geldi. Cem Yılmazın sevgilisinin kim olduğu ve Necla Karahalil kimdir, kaç yaşında, mesleği ne soruları yanıt buldu.

Yaklaşık 2 ay önce ortaya çıkan Cem Yılmaz-Necla Karahalil birlikteliği kısa sürdü.  Filmleri ve stand up gösterileri ile beğeni toplayan geniş hayran kitlesi bulunan komedyen Cem Yılmaz sık sık özel hayatı ile gündeme geliyor. Kısa bir süre önce Necla Karahalil ile yeni bir aşka yelken açan Cem Yılmaz, Karahalil’i takipten çıkardı. Pilates eğitmeni olduğu bilinen Necla Karahalil de sosyal medyada Cem Yılmaz’ı takip etmeyi bıraktı.

Bu gelişme sonrası Cem Yılmaz ve sevgilisi Necla Karahalil’in ayrıldığı iddialarını güçlendirerek gündeme getirdi.

Cem Yılmaz yakın arkadaşı Zafer Algöz’ün annesinin cenaze törenine sevgilisi Necla Karahalil katılmış cenaze töreninde kız arkadaşının da yer aldığı bir fotoğraf ortaya çıkmıştı. Necla Karahalil ile Cem Yılmaz birlikteliğinin sona erdiği gündemde yerini alırken Cem Yılmaz’ın kız arkadaşının hayatına dair detaylar merak konusu oldu.

Cem Yılmaz ve sevgilisi sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı! Cem Yılmaz ile ayrılan Necla Karahalil kimdir? 2

NECLA KARAHALİL KİMDİR?

Necla Karahalil, 1987 yılında Tekirdağ’da doğdu.  İlkokul, ortaokul ve lise eğitim hayatına yine bu ilde devam etti. Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nden mezun oldu.

Hazırladığı grafik tasarım ile tekstili birleştirdiği koleksiyonların yanı sıra üniversitede aynı zamanda pilatesle tanıştı ve kariyerine bu alanda devam etti.

Pilates ile ilgili eğitimler aldı.  Pilatesin temelini öğrenmek için Koray Yağmur’dan eğitimler almaya başladı.

Necla Karahalil, uzun yıllar İstanbul’da yaşadıktan sonra memleketi Tekirdağ’a döndü.

Necla Karahalil şu anda pilates eğitmenliği yapıyor ve sosyal medya  platformlarında içerik üretmektedir. Instagram’da “neclakarahalil” kullanıcı adı ile yer alan Necla Karahalil’in 259 bin takipçisi bulunuyor.

NECLA KARAHALİL KAÇ YAŞINDA?

1987 yılında doğan Necla Karahallil şu anda 37 yaşındadır. Cem Yılmaz’ın ise 51 yaşında olduğu biliniyor.

Cem Yılmaz ve sevgilisi sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı! Cem Yılmaz ile ayrılan Necla Karahalil kimdir? 3

NECLA KARAHALİL MESLEĞİ NE?

Dijital içerik üretici ve Pilates eğitmeni olan Necla Karahalil’in Youtube platformu üzerinde 39 videosu ve 3 bin 420 abonesi bulunmaktadır.

Cem Yılmaz ve sevgilisi sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı! Cem Yılmaz ile ayrılan Necla Karahalil kimdir? 4

MagazinEditörün Seçtikleri

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir