Bora Cengiz İnci Taneleri dizisine Nehir'in nişanlısı olarak katılacak - Haber Jet

Bora Cengiz İnci Taneleri dizisine Nehir’in nişanlısı olarak katılacak

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan İnci Taneleri'nde Azem'in Nehir'i bulma çabası devam ederken seyirciler Nehir karakterini bekliyor. Önümüzdeki bölümlerde Azem'in kızı ile birlikte nişanlısının da katılması beklenmekte.

Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün başrolünde yer aldığı diziye dahil olacak 2 ismin ne zaman katılacağı merak edilirken, Nehir’i Sera Kutlubey’in canlandıracağı öğrenildi.

Nehir’in nişanlısı olarak dahil olacak olan Bora Cengiz heyecanla bekleniyor. Cengiz, 9 Aralık 1900 senesinde İstanbul’da doğdu. 2014 senesinde Gidene adında bir albüm çıkartan isim hem müzisyenlik hem de oyunculuk yapmaktadır.

Bora Cengiz İnci Taneleri dizisine Nehir'in nişanlısı olarak katılacak 2

Üniversite eğitimini Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamladıktan sonra çeşitli projelerde yer almaya başladı. Maskeli Balo, Kavak Yelleri, Türkan, Bebek İşi, Bodrum Masalı gibi yapımlar ile ekranlarda karşımıza çıktı.

Ünlü oyuncunun babası Kaptan Pilot Tayfun Cengiz, annesi ise fotoğrafçı Özlem İşbilir’dir.

Bora Cengiz İnci Taneleri dizisine Nehir'in nişanlısı olarak katılacak 3

Nehir karakterini oynayacak olan Sera Kutlubey, 24 Ekim 1997 senesinde doğdu. Ankara’da dünyaya gelen isim, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmasının ardından 2016 yılında Kehribar dizisi ile ekranlara çıktı. Zalim İstanbul dizisinde sergilediği oyunculuğu ile dikkatleri çeken Kutlubey, İyilik dizisinde başrol olarak yer aldı.

MagazinFilm Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir