Aşk-ı Memnu’nun Şayeste’si entübe edildi: Fatma Karanfil ne kanseri? - Haber Jet

Aşk-ı Memnu’nun Şayeste’si entübe edildi: Fatma Karanfil ne kanseri?

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Şayeste karakteriyle hafızalara kazınan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Karanfil’in kanserle mücadele ettiği ortaya çıktı. Florya'daki bir hastanede kanser tedavisi gören Fatma Karanfil, entübe edildi. Ünlü oyuncunun üzen haberi sonrası Fatma Karanfil'in hastalığı ve sağlık durumu hakkındaki detaylar merak edildi.

Bir dönemin efsane dizisi Aşk-ı Memnu’da Şayeste rolüyle hafızalarımıza kazınan oyuncu Fatma Karanfil’den üzücü bir haber geldi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 72 yaşındaki Fatma Karanfil kanserle mücadele ediyor. Kansere yakalanan Karanfil’in rahatsızlığına teşhis konulduğunda çoklu metastasın başladığı öğrenildi.  Karanfil’in doktorları, uyanmasının zor olduğunu yakınlarına iletti.

Fatma Karanfil Ne Kanseri?

FATMA KARANFİL NE KANSERİ?

Fatma Karanfil,  4. evre kanserle mücadele ediyor. Yeşilçam’ın deneyimli ismi, kanser tedavisi gördüğü Florya’daki Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi’nde entübe edildi. Kansere yakalanan oyuncunun rahatsızlığına teşhis konulduğunda çoklu metastazın başladığı öğrenildi. Tedavisi devam eden oyuncu şu anda yoğun bakımda. Fatma Karanfil’in doktorları yakınlarına oyuncunun uyanmasının çok zor olduğunu ifade ettiği belirtiliyor.

Karanfil daha önce de göğüs kanserine yakalanıp atlattıktan sonra, 2001 yılında  yeniden oyunculuğa dönmüştü.

Aşk ı Memnu’nun Şayeste’si Entübe Edildi: Fatma Karanfil Ne Kanseri?

Hayranları ve yakınları usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili  güzel haberleri bekliyor.

Karanfil, Aşk-ı Memnu dizisindeki karakteriyle hem de Keloğlan Aramızda filmindeki Fatma rolüyle izleyicilerin kalbinde özel bir yer edinmişti. Son olarak Atv’de ekrana gelen “Kimse Bilmez” dizisinde rol almıştı.

Fatma Karanfil kimdir?

FATMA KARNFİL KİMDİR?

3 Şubat 1952’de Eskişehir’de doğan Yeşilçam’ın deneyimli oyuncusu 1968’de Ses dergisi yarışmasında kazandığı üçüncülükle sinemaya başladı.

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu bugüne kadar birçok projede yer almıştır. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Aşk-ı Memnu’daki Şayeste rolüyle izleyicinin hafızalarında yer etmiştir. Ayrıca Huzur Sokağı, Aşk Yeniden, Bahtiyar Ölmez, Çocuklar Duymasın gibi sevilen birçok dizide de rol almıştır.

1975’te Ali Kocatepe ile evlenip daha sonra ayrılmıştır.

1976 – 1980 yılları arasında tekstil eğitimi almak için Londra’ya gitti. 1984’te ikinci kez evlendi. Göğüs kanserine yakalanıp atlattıktan sonra, 2001’de yeniden sahnelere döndü.

Fatma Karanfil sağlık durumu

MagazinSon Dakika

Aşk-ı Memnu’nun Şayeste’si entübe edildi: Fatma Karanfil ne kanseri?” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Hicran Hicran

    Keloğlan’da oynayan kız Fatma Karanfil mi çok şaşırdım

    Yanıtla
  • Burçak Burçak

    Fatma Karanfil ne kanserine yakalandı acaba çok üzüldüm

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir