Arka Sokaklar'da Hüsnü'nün küçük kızı Şule karakterini Ecem Öz oynuyor - Haber Jet

Arka Sokaklar’da Hüsnü’nün küçük kızı Şule karakterini Ecem Öz oynuyor

18 sezondur yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisine son olarak Mesut Komiser (Şevket Çoruh) geri dönmüştü. Hikayesinde kırılmalar yaşanan dizide Hüsnü'nün kızı Şule'nin değişimi ve yeni hayatı ise sosyal medyada gündem oldu. Bir operasyona katılan Hüsnü, kızı Şule'yi beklenmedik bir halde görür. Sosyal medyada gündem olan Arka Sokaklar fragmanı sonrası Şule Çoban karakterini oynayan Ecem Öz gündeme geldi.

2006 yılından bugüne 18 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisi her yeni bölümde farklı olaylar işlerken ana karakterlerin kendi hikayesine de odaklanmakta. Hüsnü Çoban’ın operasyon amacıyla gittiği Tevfik’in otelinde kızı Şule’yle karşılaşır.

X gündeminde Şule’nin kötü yola düşmesiyle alakalı konu yer aldı.

ARKA SOKAKLAR ŞULE KİM?

Arka Sokaklar Şule, Hüsnü Çoban’ın kızıdır. Dizide Şule’yi Ecem Öz canlandırıyor.

Arka Sokaklar Şule kimdir, gerçek adı nedir?

ECEM ÖZ KİMDİR?

2004 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ecem Öz, daha önce çeşitli reklam filmlerinde rol aldı. 2019 yılında ilk dizi deneyimi olan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ın kızı Şule’yi canlandırmaya başladı.

TÜRKİYE’NİN EN UZUN DİZİSİ HANGİSİ?

Ferhunde Hanımlar, 29 Mart 1993 – 15 Ocak 1999 tarihleri arasında yayınlanan 1.780 bölümüyle Türkiye’nin en uzun dizisidir.

İkinci sırada 1.705 bölümle Bizim Evin Halleri yer alıyor. Üçüncü sırada 1.702 bölümle Unutma Beni, dördüncü 1.302 bölümle Beni Affet, beşinci sırada 1.287 bölümle Deniz Yıldızı ve altıncı sırada 950 bölümle Kaynanalar yer alıyor.

Arka Sokaklar ise listede 677 bölümle yedinci sırada yer alıyor. Ancak Türkiye’nin hali hazırda yayınlanan en uzun dizisi Arka Sokaklar olarak bilinmekte.

mesut komiser arka sokaklara dönecek mi

MagazinTrend

Arka Sokaklar’da Hüsnü’nün küçük kızı Şule karakterini Ecem Öz oynuyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ela Aydın Ela Aydın

    Şule’nin Hüsnü komiserin karşısına hayat kadını olarak çıkması…

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir