20 yıl sonra gelen mutluluğa gölge düştü: Jennifer Lopez ve Ben Affleck boşanıyor mu? - Haber Jet

20 yıl sonra gelen mutluluğa gölge düştü: Jennifer Lopez ve Ben Affleck boşanıyor mu?

2022 yılında 3 gün 3 gün gece süren düğünleri ile yıllar sonra mutluluğa evet diyen Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftiyle ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı Her fırsatta aşk dolu pozlarla bir arada gördüğümüz Bennifer çifti uzun süredir birlikte görülmeyince akıllara evlilikleri bitiyor mu sorusu geldi. Jennifer Lopez ve Ben Affleck boşanıyor mu merak ediliyor.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve oyuncu Ben Affleck arasındaki dolu dizgin aşkın son erdiği çiftin evliliklerinde kara bulutların dolaştığı öne sürüldü. Peri masalı benzetmeleri yapılan aşkta son perdeye mi gelindi.

2000’li yılların başında magazin dünyasının en gözde çiftleri arasında gösterilen Jennifer Lopez ve Ben Affleck geçtiğimiz yıllarda nişanlanarak dünyaevine girmişti. Önce sade bir nikah töreni daha sonra 3 gün 3 gece süren görkemli düğün töreni ile başlayan evlilik emin adımlarla sürüyordu.

20 Yıl Sonra Gelen Mutluluğa Gölge Düştü: Jennifer Lopez Ve Ben Affleck Boşanıyor Mu?

Öyle ki magazin basını sürekli bir arada görüntülenen çiftin sokakta el ele ve birbirini öpücüklere boğarken aşk dolu pozlarını kareliyordu.

TEK BAŞINA EV BAKTI

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in 30 Mart’tan bu yana birlikte görülmemesi Affleck’in Lopez’e Met Gala’da eşlik etmemesi dikkatleri üzerine topladı.  54 yaşındaki yıldız isim Jennifer Lopez 14 Mayıs’ta eşi olmadan  ev bakarken görüldü.  Bu esnada tek başına  fotoğraflanması akıllara ayrılık ihtimalini getirdi.

20 Yıl Sonra Gelen Mutluluğa Gölge Düştü: Jennifer Lopez Ve Ben Affleck Boşanıyor Mu?

Lopez-Affleck ailesinin Los Angeles’ta zaten bir malikanesi olduğu biliniyor.

Lopez ve Affleck son olarak Mart ayında Brooklyn’de öğle yemeğinde birlikte görüldüler. Art arda yaşanan bu gelişmeler çiftin ayrıldığı söylentilerine yol açtı ve boşanma dedikodularını beraberinde getirdi.

20 Yıl Sonra Gelen Mutluluğa Gölge Düştü: Jennifer Lopez Ve Ben Affleck Boşanıyor Mu?

JENNİFER LOPEZ VE BEN AFFLECK BOŞANIYOR MU?

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in boşanacağı yönünde taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi ancak ayrı ayrı katıldıkları etkinlikler 2 yıllık evliliklerinin durumu hakkındaki spekülasyonları körükledi. Çiftin boşanacakları yönünde iddialar ortaya atıldı.  Uzun süredir birlikte görüntülenmeyen ünlü çiftin ayrıldıkları konuşuluyor.

Magazin

20 yıl sonra gelen mutluluğa gölge düştü: Jennifer Lopez ve Ben Affleck boşanıyor mu?” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ceren Ceren

    Ayrıldıklarını sanmıyorum. Bunlar evlendiklerinden beri ev bakıyolar bir türlü bulamadılar. Ben Affleck bıktığından gitmemistir

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir