15 yılın ardından aynı karedeler! Ezel dizisi oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi - Haber Jet

15 yılın ardından aynı karedeler! Ezel dizisi oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi

Bir döneme damga vuran efsane dizi Ezel’in kadrosu uzun yıllar sonra yeniden bir arada. Ezel dizisi oyuncularının birlikte poz verdiği kareler dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Senaryosundan karakterlerine kadar Türk dizi tarihinin en başarılı dizileri arasında yer alan Ezel yıllar geçse de unutulmaz replikleriyle de dillerden düşmüyor. Yayınlandığı dönemde  izleyiciyi ekran başına kilitleyen Ezel’in yıldız oyuncuları, yıllar sonra dizinin ikinci yönetmeni Cem Karcı’nın doğum günü partisinde bir araya geldi.

Yönetmen Cem Karcı’nın doğum gününde dizi ekibiyle çekilen fotoğrafı Eyşan’ın kardeşi Bahar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sedef Avcı, paylaştı. Ezel kadrosunu yıllar sonra bir arada gördüğümüz karelerde ekiptekilerin beyaz giymesi dikkat çekti.

15 yılın ardından aynı karedeler! Ezel dizisi oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi 2

Sedef Avcı’nın “Ezel on the rocks, İyi ki doğdun Cem” notunu düştüğü o fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü. 15 yıl sonra birlikte görülen Ezel ekibinin fotoğrafı dizi hayranlarında heyecan yarattı. Fotoğrafta, Kenan İmirzalıoğlu, Barış Falay,Burçin Terzioğlu Zeynep Köse, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin yanı sıra dizinin yönetmen ve yapımcı kadrosundan isimler de yer aldı.

15 yılın ardından aynı karedeler! Ezel dizisi oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi 3

Çekimleri 2009 yılında başlayan ve 2011 yılında final yapan Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz gibi usta oyuncular yer alıyordu. Cansu Dere ve Kenan İmirzalioğlu’nun başrolleri paylaştığı Ezel dizisi kadrosundaki usta isimlerin oyunculuk performanslarıyla da her bölümde ayrı bir heyecan fırtınasına sahne oluyordu. Ay yapım imzalı Ezel yayınlandığı günlerde hikayesiyle 2 yıl boyunca izleyiciyi ekranları başına kilitlemişti.

15 yılın ardından aynı karedeler! Ezel dizisi oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi 4

ATV ekranlarında 71 bölüm yayınlanan Ezel’de usta oyuncu Tuncel Kurtiz tarafından canlandırılan Ramiz Karaeski’nin sesinden duyduğumuz replikler sosyal medyada hala sıkça paylaşılıyor. Dizinin Ramiz Dayısı usta oyuncu Tuncel Kurtiz 27 Eylül 2013’de hayatını kaybetmişti.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir