Sen Büyümeye Bak 23 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak - Haber Jet

Sen Büyümeye Bak 23 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak

Netflix Türkiye’de izleyeceğimiz yepyeni dizi filmler arasında bu ay Sen Büyümeye Bak filmi de yer alacak. Sen Yaşamaya Bak  filminin devamı olan Sen Büyümeye Bak filminin başrolünde Kaan Urgancıoğlu rol alıyor. Filmin hangi tarihte dijital platformda yayında olacağı netleşti.

Netflix Türkiye’nin Mayıs ayında abonelerine sunduğu yerli filmler arasında merakla beklenen devam filmi Sen Büyümeye Bak yer alıyor. Film tüm dünyayla aynı anda yalnızca Netflix’te yayınlanacak.

Dram, romantik  türdeki Sen Büyümeye Bak filminin senarist koltuğunda Hakan Bonomo’ oturuyor. Filmi Hakan “Ketche” Kırkavaç yönetiyor.

SEN BÜYÜMEYE BAK YAYIN TARİHİ

Sen Büyümeye Bak filmi 23 Mayıs 2024 Cuma günü dijital yayın platformu Netflix’te izleyicilerin ekranlarına konuk olacak.

Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı “Sen Yaşamaya Bak”ın  devam filmi “Sen Büyümeye Bak”ın yayın tarihi dijital platform tarafından özel bir video ile duyuruldu.  Sen Büyümeye Bak filminden yaklaşık 1 dakikalık tanıtım fragmanı yayınlandı. Filmle ilgili izleyicinin merak ettiği bazı sorular yanıt buldu.

Sen Büyümeye Bak 23 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak 2

SEN BÜYÜMEYE BAK OYUNCU KADROSU

Filmde Yargı dizindeki başarılı performası ile konuşulan başrol Kaan Urgancıoğluna Melisa Aslı Pamuk eşlik edecek. 23 Mayıs’ta izleyici ile buluşacak Sen Büyümeye Bak’ın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle;

Kaan Urgancıoğlu

Melisa Aslı Pamuk

Perihan Savaş

Mert Ege Ak

Ezgi Şenler,

Çağdaş Onur Öztürk

Asaf Baydar

Milane Eren,

Alper Baytekin

Sen Büyümeye Bak 23 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak 3

Yayınlandığı tarihte yoğun ilgi gören Sen Yaşamaya Bak’ın devam filmi Sen Büyümeye Bak kayıpları ortak olan bir baba ile oğulun hayatlarını anlatıyor. Ortak acılarıyla birbirine bağlanan Fırat ve Can’ın hayatlarına devam ederken birbirlerini iyileştirmelerini etkileyici bir şekilde izleyiciye yansıtacak.

Bu ikili Melisa’yı kaybettikten sonra onu asla unutmamaya söz verirken küçük bir dünya yaratmaya çalışırlar. Acıları ortak olan Fırat ve Can Hem iki yeni ev arkadaşı hem de bir baba ve oğul olurlar. Filmde Kaan Urgancıoğlu’nun hayat verdiği Fırat, aşkı yeniden bulmasına yol açacak tesadüfler ile karşılaşır.

Filmin ilk serisi olan Sen Yaşamaya Bak 21 Mart 2022 tarihinde izleyici ile buluşmuştu.

Kültür SanatTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir