Son depremler listesine göre 15 Mayıs'ta Kütahya'da 2.6 büyüklüğünde, Ege ve Akdeniz'de peş peşe depremler meydana geldi - Haber Jet

Son depremler listesine göre 15 Mayıs’ta Kütahya’da 2.6 büyüklüğünde, Ege ve Akdeniz’de peş peşe depremler meydana geldi

15 Mayıs Çarşamba günü deprem kuşağı olan ülkemizde birçok bölgede ve ilde depremler kaydedildi. Bugün sabah saatlerinde Kütahya'da 2.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gece saatlerinden itibaren sarsıntı hisseden vatandaşlar depremi mi oldu, 15 Mayıs en son deprem nerede oldu, Kütahya deprem mi oldu sorularına yanıt aradı.

Türkiye’de gün içerisinde meydana gelen depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından güncel verilerle paylaşılıyor. 15 Mayıs son depremler listesi yaşadıkları bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından endişe ile araştırılıyor. Türkiye ve çevresinde meydana gelen büyük ve küçük ölçekteki birçok depremin şiddeti, merkez üssü ve derinliği gibi bilgiler AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin son depremler listesinde ayrıntılı olarak yer alıyor.

KÜTAHYA’DA DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre bugün (15 Mayıs 2024 )Kütahya’da saat 06:47’de 2.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kütahya Simav olan depremin derinliği 7.2km olarak kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı bu sabah Kütahya’da meydana gelen depremin büyüklüğünü 2.3 olarak duyururken AFAD son depremler listesine göre sabah saatlerinde meydana gelen deprem yerin 10.97 km derinliğinde meydana geldi.

Son Depremler Listesine Göre 15 Mayıs’ta Kütahya’da 2.6 Büyüklüğünde, Ege Ve Akdeniz’de Peş Peşe Depremler Meydana Geldi

EGE’DE PEŞ PEŞE DEPREMLER

15 Mayıs çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren Ege Deniz’inde büyüklükleri 2.8 ve 2.9 olan art arda depremler meydana geldi.

EN SON DEPREM NEREDE OLDU?

Kandilli Rasathanesi’nin gün içinde meydana gelen depremleri sıraladığı listeye göre bugün 07. 00 itibariyle Ege Denizi -Midilli Adası Güneyi’nde  2.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem 2.2 km derinlikte gerçekleşti.

Son Depremler Listesine Göre 15 Mayıs’ta Kütahya’da 2.6 Büyüklüğünde, Ege Ve Akdeniz’de Peş Peşe Depremler Meydana Geldi

15 MAYIS SON DEPREMLER LİSTESİ

15 Mayıs Çarşamba günü gece ve sabah saatlerinden itibaren aralarında Antalya,Malatya, Kütahya,Bingöl,Tokat,Yalova’nın bulunduğu birçok şehirde, Ege ve Akdeniz’de depremler meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

Son Depremler Listesine Göre 15 Mayıs’ta Kütahya’da 2.6 Büyüklüğünde, Ege Ve Akdeniz’de Peş Peşe Depremler Meydana Geldi

Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı  verileri ile gün içerisinde olan depremlere anlık olarak ulaşılabiliyor. Sarsıntı hisseden vatandaşlar Kandilli Rasathanesi, AFAD 15 Mayıs son depremler listesini kontrol ederek depremlerin büyüklüğü, derinliği ve merkez üssü gibi bilgilere ulaşabiliyor.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir