Şampiyonluk tahmini tutmayan Astrolog Meral Güven’in X (Twitter) ve Instagram hesapları kapandı - Haber Jet

Şampiyonluk tahmini tutmayan Astrolog Meral Güven’in X (Twitter) ve Instagram hesapları kapandı

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden astrolog Meral Güven, Galatasaray’ın şampiyonluğu sonrası sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sarı lacivertli taraftarları hedef alan astrolog Güven’in Instagram ve X (twitter) hesaplarını kapatması dikkat çekti.

Süper Lig’in 2023-2024 sezonu zorlu mücadelelerin ardından sona erdi. Galatasaray, Süper Lig’de sezonu şampiyonluk ipini göğüsleyerek kupayı kaldırmaya hak kazandı.

Haftalar öncesinde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Astrolog Meral Güven ise “kartlarının ısrarla Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını’ gösterdiğimi öne sürmüştü.

Şampiyonluk için Galatasaray’ın mağlup olması ihtimalini bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, Meral Güven’in “Fenerbahçe şampiyon olacak” iddiasını gündeme getirdi ve ünlü astrolog eleştirilerin odağı haline geldi.

Meral Güven kaç yaşında

Tepkiler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Meral Güven, Fenerbahçe taraftarına sert sözlerle karşılık vererek sarı lacivertli taraftarlara ağır sözlerle yüklendi.

Fenerbahçeli taraftarların çocuğuna küfür ettiğini öne süren astrolog, “Sıra Galatasaray tarafına da gelecek” dedi ve sosyal medya hesabından tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Astrolog Meral Güven Instagram açıklamaları

Astrolog Meral Güven Instagram hesabından yaptığı paylaşımında;

“Yüce Mevlama şükürler olsun ki, hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip, beni tehdit ediyordunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin, beter olun. Allah’a ortak koşmak neymiş gördünüz mü. Oh Rabbim, sana şükürler olsun, dualarımı kabul ettin ya, Rabbim çok şükür. Beni Allah gibi gördünüz ya, alın bakalım sonuca. Beter olun, öyle küfür edilmez, böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar.” ifadelerini kullandı.

MERAL GÜVEN INSTAGRAM HESABI

“astrologmeralguven” kullanıcı adı ile kullandığı Instagram hesabından art arda açıklamalarda bulunan Meral Güven’in bir süre sonra sosyal medya hesaplarının kapalı olması dikkatlerden kaçmadı.

Meral Güven Instagram Hesabı

MERAL GÜVEN X / TWİTTER HESABI

Yanılarak Fenerbahçeli taraftarların diline düşen  Astrolog Meral Güven’in X (Twitter) ve Instagram hesapları kapandı. Astrolog Güven sosyal medya platformu X (Twitter) “meralguvn” kullanıcı  adı ile yer alıyordu ancak bu hesaba da şu anda ulaşılamıyor.

Astrolog Meral Güven X (twitter) hesabı

MERAL GÜVEN KİMDİR?

5 Nisan 1984’te Kayseri’de doğdu.

12 yaşından beri astrolojik bakım yapma yeteneğine sahip olduğunu öne sürmüştür.

Yaklaşık 18 yıldır astroloji ile uğraşan Meral Güven insanların bilinçaltlarındaki gerçek benliklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmayı amaçladığını söylemektedir.

40 yaşındaki astrolog, son yıllarda şampiyonluk tahminleri ve güncel olaylarla ilgili açıklamalarıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Ayrıca  sosyal medyada ve özellikle YouTube’da astrolojik değerlendirmelerini ve yorumlarını paylaşmaktadır.

Şampiyonluk Tahmini Tutmayan Astrolog Meral Güven’in X (twitter) Ve Instagram Hesapları Kapandı

Gündem

Şampiyonluk tahmini tutmayan Astrolog Meral Güven’in X (Twitter) ve Instagram hesapları kapandı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Birol Birol

    Baktı başa çıkamayacak en sonunda dondurdu hesaplarını

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir